DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı | Eylül ölecek mi?

Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı | Eylül ölecek mi?

ATV ekranlarının en dram kokulu dizisinin Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı yayınladı. Kırgın Çiçekler’in 6 Şubat’ta yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak. Eylül ölecek mi?Pazartesi akşamları büyük bir izleyici kitlesini ekran başına toplayan dizi Kırgın Çiçekler yine efsane bir bölümle karşımıza çıktı. Dramın ve acının eksik olmadığı dizi 7’den 70’e çok sayıda izleyiciye sahip. Dizinin başrol karakterleri

ATV ekranlarının en dram kokulu dizisinin Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı yayınladı. Kırgın Çiçekler’in 6 Şubat’ta yayınlanacak bölümünde neler yaşanacak. Eylül ölecek mi?Pazartesi akşamları büyük bir izleyici kitlesini ekran başına toplayan dizi Kırgın Çiçekler yine efsane bir bölümle karşımıza çıktı. Dramın ve acının eksik olmadığı dizi 7’den 70’e çok sayıda izleyiciye sahip. Dizinin başrol karakterleri Songül, Eylül, Meral, Cemre ve Kader’in yaşadıkları izleyenleri derinden etkiliyor. Songülün başı babası ile yeni evlenen kadınla dertte, Eylül’ün ise sapık üvey babası bir türlü rahat vermiyor. Dizide dramın olduğu adar komik anlarda yaşanıyor. Songül ve sevgilisi Güney’in arasındaki diyaloglar, Meral’in hayalleri yüz güldüren anlardan oluyor.

Kırgın Çiçekler 70. bölüm fragmanı izle

Eylül’ün annesi Mesude ise geçirdiği travma sonrası yatalak kalmıştı. Bundan istifa eden üvey baba Kemal’de Eylül’e yine saldırdı. Mesude ise o anlara şahit olunca tüm gerçeğin farkına vardı. Sapık Kemal’den camdan atlayarak kurtulmayı başaran Eylül, olan biteni arkadaşlarına anlattı. Hemen harekete geçen kızlar Eylülün annesini o evden kaçırma planı yapıp evden çıkarsalarda Songül’ün üvey annesi bu planı bozdu. Kemal ise gelen haberle Mesude’yi kaldığı yerden aldı. Bu seferde Eylül’ü eve alma planı alan Kemal korku dolu anlar yaşattı. Kemal’le mücadele eden Eylül buu bölüm hep olaylar yaşadı. Sonunda ise silahla vurulan Eylül gelecek bölüm yaşayacak mı? Ölecek mi?