DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı | 13 Şubat Kırgın Çiçekler fragmanı yayınlandı mı?

Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı | 13 Şubat Kırgın Çiçekler fragmanı yayınlandı mı?

Büyük bir ilgi ile izlenen ‘Kırgın Çiçekler’ dizisi bu akşamda tüm sevenlerini ekranların başına toplayacak. Peki severek izlenen Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heycanla beklenen 71. bölüm fragmanını izle… Eylül’ü ıssız bir odaya kapatan Kemal’in olduğu sahne 13 Şubat Kırgın Çiçekler fragmanını izle…Kırgın Çiçekler için heycanla bekleyen severlerin yayınlanan fragman ile nefesleri kesildi.

Büyük bir ilgi ile izlenen ‘Kırgın Çiçekler’ dizisi bu akşamda tüm sevenlerini ekranların başına toplayacak. Peki severek izlenen Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Heycanla beklenen 71. bölüm fragmanını izle… Eylül’ü ıssız bir odaya kapatan Kemal’in olduğu sahne 13 Şubat Kırgın Çiçekler fragmanını izle…Kırgın Çiçekler için heycanla bekleyen severlerin yayınlanan fragman ile nefesleri kesildi. Kemal’den bir türlü başını kurtaramayan Eylül’ü 70. bölümde korkunç planlar bekliyor. Kemal Eylül’e nasıl bir plan yaptı? Kırgın Çiçekler 70.bölüm fragmanı ve bölümden detaylar bu haberde…Kırgın Çiçekler 70.bölüm fragmanında oldukça enterasan dakikalar görülmekte. Her pazartesi herkes tarafında sevilerek takip edilen dizide Kemal, Eylül’ü ıssız bir yere kaçırarak, ona özel hazırladığı korkunç odaya hapseder. Eylül’e zorla mektup yazdırarak Atakan ile birlikte kaçtıklarını çok mutlu olduklarını yazdırarak kızlara gönderir. Eylül’ün gerçekten kaçtığını sanan kızlar durumu anlamakta güçlük çekerler.

Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Polise haber vererek arama yapılmasını isteyen Feride’de bu duruma anlam verememektedir. Bunca kötü olayların üzerine Sadullah ise Zehra’nın baskısı üzerine Songül’ün okulunu değiştirmesini ister. Kemal, Mesude’nin herşeyi anlatmasından korkarak onu bakımevine yerleştirir. Kemal’den nasıl kurtulacağını düşünen Eylül2ün elinden birşey gelmemektedir.Eylül’ün çaresiz bekleyişi, Songül’ün Sadulla’nın eşi Zehra ile mücadelesi… Heyecan dolu bu dakikalara birebir şahit olmak için (06.02.2017) bu akşam ATV ekranlarında 20:00’da izleyebilirsiniz…

 Kırgın Çiçekler 13 şubat fragmanı