DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kirpik dökülmesi ve uzaması için yeni mucize : Vazelin!

Kirpik dökülmesi ve uzaması için yeni mucize : Vazelin!

Kadınların en önem verdikleri şeyler arasında saç, kaş, kirpik ve dudaklar gelmektedir.  Büyük önem verdikleri bu şeylerin azalması veya küçük görünmesi hiç hoş karşılanan bir durum değildir? İşte kirpik dökülmesi ve uzaması için yeni mucize : Vazelin.. Gözlerimiz ve bakışlarımız bizim duruşumuzu belirler. Gözlerimizin güzel olmasını sağlayan kaş ve kirpiklerimizdir. Peki kirpiklerimiz dökülüyor ve uzamıyorsa

Kadınların en önem verdikleri şeyler arasında saç, kaş, kirpik ve dudaklar gelmektedir.  Büyük önem verdikleri bu şeylerin azalması veya küçük görünmesi hiç hoş karşılanan bir durum değildir? İşte kirpik dökülmesi ve uzaması için yeni mucize : Vazelin..

Gözlerimiz ve bakışlarımız bizim duruşumuzu belirler. Gözlerimizin güzel olmasını sağlayan kaş ve kirpiklerimizdir. Peki kirpiklerimiz dökülüyor ve uzamıyorsa ne yapmalıyız? Kadınların çokça canını sıkan bu durum için yepyeni bir mucize açıklayacağım sizlere. Vazelin kirpik uzatır mı, vazelin kirpik gürleştirir mi? İşte tüm sorularınızın cevabı burada!

Son zamanlarda kadınların en çok merak ettiği şeyler arasında yer alan ‘Vazelin kirpik uzatır mı?’ ya da ‘Vazelin kirpik gürleştirir mi?’ soruları oldu. Peki gerçekten vazelinin böyle bir etkisi var mıydı? Bakışları anlamlandırmaya yarayan kirpikleri vazelin kullanarak uzatabilir miyiz? Güzelliğimizin bir parçası ve sağlık açısından önemli bir yere sahip olan kirpiklerimizi gürleştirmek bizim elimizde. Vazelin işte tam da bu esnada devreye giriyor. Peki kirpik uzatmada bir mucize olarak bilinen vazelini nasıl uygularız?

Kirpik dökülmesi ve uzaması için yeni mucize : Vazelin!

1- Kirpik uzatmak ve gürleştirmek için kullanacağınız vazelinin markası çok önemli. Çünkü kötü bir markadaki vazelin kirpiklerimize daha çok zarar verebilir.

2- Vazelini uygulamadan önce gözünüzde rimel veya makyaj kalıntısı olmamasına dikkat edin.

3- Kulak çöpü yardımı ile vazelinden çok az bir miktar alıp, gözümüzün içine girmeyecek şekilde kirpik diplerinize sürün.

4- Olumlu sonuç almanız için bu yönetimi haftada en az 4 defa uygulamanız gerekir.

Nelere dikkat etmeliyiz?

Vazelini çok sürmeniz daha fazla kirpiğiniz olacak anlamına gelmeyeceği için sürdüğünüz vazelin miktarına dikkat edin. Her gün vazelin sürmek ters etki yaratabileceği için bu yöntemi aralıklarla uygulayın. Hatta gözlerinizdeki makyajı çıkarmak için de kolaylık sağlayan vazelini göz temizlemede de kullanabilirsiniz. Böylelikle aynı zamanda kirpiklerinize de bakım yapmış olursunuz.

Vazelinin diğer faydaları nelerdir?

Ciltteki kırışıklıkları giderir.

Allığınızın kalıcı olmasını sağlar.

Parfümün kalıcılığını sağlar.

El ve tırnak bakımında büyük önem taşır.