DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu kış gardrobunuzu renklendirecek 10 seçenek

Bu kış gardrobunuzu renklendirecek 10 seçenek

Kışın hem üşümeyip hem de şık olmak mümkün. Kat kat giyinerek de olsa tarz görünebilirsiniz. Birkaç şey ekleyerek gardrobunuzu renklendirecek alternatifler oluşturabilirsiniz. Dolabınızı sezonun favori parçaları ile yenileyebilir ve sezon modasına ayak uydurabilirsiniz.Bunun için sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz bir çalışma hazırladık. Buyurun birlikte bakalım. 1-Şişme montlar Geçen sezonda bu sezonda trend olmayı sürdürüyor şişme montlar.

Kışın hem üşümeyip hem de şık olmak mümkün. Kat kat giyinerek de olsa tarz görünebilirsiniz. Birkaç şey ekleyerek gardrobunuzu renklendirecek alternatifler oluşturabilirsiniz. Dolabınızı sezonun favori parçaları ile yenileyebilir ve sezon modasına ayak uydurabilirsiniz.Bunun için sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz bir çalışma hazırladık. Buyurun birlikte bakalım.

1-Şişme montlar

Geçen sezonda bu sezonda trend olmayı sürdürüyor şişme montlar. Ciddi kıyafetlerin bile üstüne giyilip stil sahibi bir parça haline gelebiliyor. Sezona iddialı bir giriş yapmak için renkli şişme mont akımına uymalısınız.

2-Parlak kumaşlar

Parlak her şey ama her şey bu kış çok moda. Parlak pantalonlar, elbiseler en hit parçalar arasında. Eğer parlak kumaşları sevmiyorsanız, aksesuarlarınızda parlaklığı kullanıp bu akıma katılabilirsiniz.

3- Kadife modası

Eskiye dönüşün en güzel örneklerinden olan kadife bu sezon altın çağını yaşıyor. Ancak kadife bu sezon rengarenk ve dinamizm getiren renklerle karşımızda. Coll görünmek için bu sezon kadifeyi tercih edebilirsiniz.

 4-Metalik efektli seçimler

Metalik renkler de bu sezon oldukça gözde. Tavsiyem siz de bu tonlara bir şans verin ve sezonun modası olan gümüş deri ceketlerden mutlaka bir tane alın.

5-Oversize kabanlar

Bir beden büyük anlamındaki oversize kabanlar sezonun aranan  parçaları arasında. Dar elbiselerle veya skinny pantolonlarla oversize kabanlarınızı birlikte giyerek şıklık kazanabilirsiniz.

6- Kısa kazaklar

Kısa kazaklarınızla yüksek bel pantolonlarınızı kombinlerseniz eskinin modasını yakalarsınız.

7- Bol sweatshirtler

Bol görünüme sahip sweatshirtlerinizi kalem etek ve kısa paça pantolonlarla birlikte giyerek son derece stil sahibi olabilirsiniz. Kombininizi sneaker ve uzun kabanlarla da tamamladığınızda tarzınıza hayran bırakabilirsiniz.

8- İşlemeli ceketler

Gardrobunuzu renklendirecek bir başka seçenekte nakış ve işleme detaylarının yer aldığı ceketler. Bunlarda sezon son derece gözde. Nakışlı ceketlerinizi minimal parçalarla kombinlerseniz klas bir duruş kazanabilirsiniz.

9- İspanyol paça pantalonlar

İspanyol paça pantolonlar bu sene de havalı görünmenizi sağlayacak.  İspanyol paçanın zayıf gösterme gücünü ceket ve bol kazaklarla tamamladığınızda her şey tamam.

10- Yuvarlak burunlu ayakkabı ve botlar

Sivri burun ayakkabıların modası geçti geçecek. Bu yüzden yuvarlak burunlu ayakkabı ve botlarla görünümünüzü günceller, şıklığınıza şıklık katabilirsiniz.