DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 328. Bölüm Fragmanı İzle | 11 Ocak 2017 Çarşamba

Kısmetse Olur 328. Bölüm Fragmanı İzle | 11 Ocak 2017 Çarşamba

Kısmetse Olur 328. Bölüm Fragmanı İzle | 11 Ocak 2017 Çarşamba. Kısmetse Olur 11 Ocak fragmanı yayınlandı. Barış ve Gamze arasında neler oluyor? Kısmetse Olur 328. Bölüm Fragmanı İzle | 11 Ocak 2017 Çarşamba gününün fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur’da yarın neler olacak? Fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’un 328. bölüm fragmanı için Kanal D’nin internet sitesini

Kısmetse Olur 328. Bölüm Fragmanı İzle | 11 Ocak 2017 Çarşamba. Kısmetse Olur 11 Ocak fragmanı yayınlandı. Barış ve Gamze arasında neler oluyor?

Kısmetse Olur 328. Bölüm Fragmanı İzle | 11 Ocak 2017 Çarşamba gününün fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur’da yarın neler olacak? Fenomen evlilik programı Kısmetse Olur’un 328. bölüm fragmanı için Kanal D’nin internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kısmetse Olur’un heyecan dolu yeni bölümlerinde bizleri neler bekliyor? Fragmanı izleyelim ve yarını merakla bekleyelim.

Kısmetse Olur 328. Bölüm Fragmanı İzle | 11 Ocak 2017 Çarşamba

Kısmetse Olur’un yarın ki bölümünde neler olacak? Bugün yayınlanan bölümde Onur’un Aycan’a yaptığı sürpriz tüm adayları mutlu etti. Gamze’nin dolduruşuna gelen Aycan hızla damatlar evine giderken olanlardan haberi yoktu. Aycan’ın ardından eve gelen gelin adayları da damatlar evine gitti. Ve ‘Baby Shower’ partisi ile karşılaştı. Tüm adaylar eğlenceli dakikalar yaşadı.Kısmetse Olur evine bugün Tuğçe ve Ünal’ın anneleri misafir geldi. Ünal’ın annesi ile birlikte gelen küçük kardeşi ise tüm adayları kahkahaya boğdu. Gelin adayları ve damat adaylarının yöneltiği sorulara komik cevaplar verdi. Tuğçe’nin annesi ise evden ayrılan Gökhan’ın çok yanlış bir davranış yaptığını savundu. Sibel ise Gökhan’ın olmadığı evde bulunmaktan oldukça üzgün görünüyor. Şimdi ise akıllardaki tek soru ‘Gökhan Sara eve geri dönecek mi?’ oldu. Programın reytinglerinin yükselmesi için böyle bir adım atılacağı düşünülüyor. Sibel ise bugün damatlar evine giderek damatlardan kendisini yazmalarını istedi.8 OCAK PAZAR KISMETSE OLUR’DA KİM ELENDİ?GökRab çifti Gökhan’ın diskalifiye olması ile dağılmıştı. Bu hafta da eve veda eden isim Rabia Karaca oldu. Elenmesi için en çok ismi yazılan gelin adaylarından olan Rabia çok üzgün şekilde evden ayrıldı. GökRab çiftini de dağıtan yapımın şimdiki hedefinde ise OnAy çifti var. Bunun içinde Rabia’nın elenmesinin ardından eve Gözde adında bir gelin adayı dahil oldu. Gözde eve ilk girdiğinde talip olacağı kişiyi açıklamasa da bugün damatlar evinde aday olduğu kişiyi Berker olarak açıkladı. Berker’e bir diğer aday olan isim ise geçen hafta eve giren gelin adayı Gizemdi. Berker ise ikisi arasında hala bir karar vermedi.