DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur 7 Şubat 2017 Bölüm Fragmanı | AdDid tamamen bitti mi?

Kısmetse Olur 7 Şubat 2017 Bölüm Fragmanı | AdDid tamamen bitti mi?

Fenomen program Kısmetse Olur 7 Şubat 2017 Bölüm Fragmanı izle. Kısmetse Olur’un 351. bölüm fragmanında neler yaşandı? Programın en sevilen çifti Adnan ve Didem arasında ipler iyice geriliyor. Bakalım Kısmetse Olur’da yarın neler yaşanacak?Kanal D ekranlarının fenomen haline gelmiş evlilik programı Kısmetse Olur’da ayrılık rüzgarları esiyor. Eve ilk girdikleri andan beri tanışma yolunda olan ve

Fenomen program Kısmetse Olur 7 Şubat 2017 Bölüm Fragmanı izle. Kısmetse Olur’un 351. bölüm fragmanında neler yaşandı? Programın en sevilen çifti Adnan ve Didem arasında ipler iyice geriliyor. Bakalım Kısmetse Olur’da yarın neler yaşanacak?Kanal D ekranlarının fenomen haline gelmiş evlilik programı Kısmetse Olur’da ayrılık rüzgarları esiyor. Eve ilk girdikleri andan beri tanışma yolunda olan ve çok sayıda seveni olan çift Adnan ve Didem’in arası git gide açılıyor. İkili arasındaki bu küslüğe son vermek için harekete geçen adayların sürprizi ellerinde patlıyor. Adnan’a Didem’in ağızından yazılmış, Didem’e de Adnan’ın ağzından yazılmış bir mektup veriyorlar. Mektubu okuduktan sonra gelinler evinin bahçesinde buluşan Adnan ve Didem çok geçmeden bunun arkadaşlarının yaptığı bir plan olduğunu anlıyor.

Kısmetse Olur 7 Şubat 2017 Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 7 Şubat 2017 Bölüm FragmanıGelinler evinin bahçesinde hazırlanan sürpriz hüsranla son buluyor. Tartışmaya başlayan çiftin sesleri yükseliyor. Didem ise tartışma esnasında Adnan’ın yüzüğünün olmadığını fark ediyor. Ve kıyamet kopuyor. Yüzüğü takmadığı için Adnan’a sinirlenen Didem kendi yüzüğünü de fırlatıp atıyor. Bakalım yeni bölüm fragmanında Adnan ve Didem barışacak mı? Neler olacak?