DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? (13 kasım 2016)

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? (13 kasım 2016)

Kanal D ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur evine veda eden isimin yerine kim geldi?\r\n\r\n

Kanal D ekranlarının en sevilen ve en çok izlenen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? Kısmetse Olur evine veda eden isimin yerine kim geldi?Kısmetse Olur bu hafta sevenlerini çok üzdü. Evin gözde çifti olan Semih Kurtulmuş ve Hazal Babalık’ın arasında çıkan tatsız olaylar çifti ayrılığa götürdü. Hazal’ın sürekli ağlamasından şikayetçi olan Semih, Hazal ile çıktığı yolun bu tavırlardan dolayı daha fazla ilerlemeyeceğini söyledi. Hazal ve Semih’in fanları onlara güzel bir süpriz hazırladı. Araları limoni olan çift bu süprizde ayrılık kararı aldılar. Ayrılık kararının ardından gelin adayı Hazal Babalık fenalık geçirdi. Semih ise bu adımın en doğru karar olduğunu ve ilerisini göremediğini ifade etti. Çiftin ayrılık kararı hem damatlar evini hem de gelinler evini derinden yaraladı. Damat adayı Adnan ise bu ayrılığa en sert çıkanlar ve Semih’in karşısında durdu.

Kısmetse Olur’a Metehan veda etti

kismetse-olur-metehanGeçen hafta gelinler evinden Ayça Ekin Beğen’in eve veda etmesinin ardından eve yeni gelen gelin adayı Gamze Taşkın eve taşları yerinden oynattı. Damatlar evine çok havalı bir şekilde giren Gamze Taşkın tüm damat adaylarının dikkatini çekti. Burnunun çok kalkık olduğunu düşünen damat adayları yeni gelin adayına bir oyun oynama kararı aldı. Kırmızı oda gününde tüm adaylar Gamze Taşkın’ı çağırdı. Bu durum Gamze Taşkın’ın egosunu çok okşamış olacak ki gelin adaylarına hava attı. Fakat Hazal ve Didem bu durumda çıldırdı. Çünkü Adnan ve Semih’te oyuna dahil olmuş, Gamze Taşkın’ı kırmızıyı odaya çağırmıştı. İki çift arasında ciddi anlamda tartışma çıktı. Daha sonrasında ise bunun bir oyun olduğu ortaya çıktı. Gamze Taşkın ise gözyaşlarına boğuldu.Bu hafta Kısmetse Olur evine veda eden isim damatlar evinden oldu. Kral seçilen Onur ve kraliçe seçilen Gamze eleme potasına girmekten kurtuldu. Bunun yanı sıra haftanın birincileri seçilen Hazal ve Aykut’ta elenmekten kurtulan isimler oldu. Elenmesi yönünde en çok adı yazılan aday ise damatlar evinden Metehan oldu. Onun elenmesinden sonra eve yeni diren damat adayı ise  Berker Türker oldu.

Berker Türker Kimdir?

kismetse-olur-berker-turker-kimdirKısmetse Olur evine yeni giren damat adayı Berker Türker, Ankara doğumludur. Aslen Ankaralı olan Berker Türker turizm ve otelcilik ile uğraşıyor. Kendilerine ait otelleri olduğunu ve seyahat etmeyi sevdiğini açıkladı. Berker Türker ikizler burcu. Çankaya’da ikamet ediyor. Yaptığı konuşmalar ile gelin adaylarından Aycan’ı beğendiği belirtti.