DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da bu hafta kim eleniyor? (18 Aralık 2016)

Kısmetse Olur’da bu hafta kim eleniyor? (18 Aralık 2016)

Kanal D’nin büyük bir izleyici kitlesine sahip olan izdivaç programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elenecek? Gelin adayı Didem Delen bu hafta elenecek mi?\r\n\r\n

Kanal D’nin büyük bir izleyici kitlesine sahip olan izdivaç programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elenecek? Gelin adayı Didem Delen bu hafta elenecek mi?Kısmetse Olur evi geçtiğimiz hafta daha önce hiç yaşanmamış bir final gecesine imzasını attı. O büyük final gecesinde eve 3 isim veda etti. Bunların arasında damat adayı Semih Kurtulmuş ile büyük aşk yaşayan Hazal Babalık da vardı. Hazal’ın elenmesi evde büyük şok yaşattı. Hazal’ın elenmesine dayanamayan Semih o programı o saniye de terk etti. Hazal’ı kolundan tuttuğu gibi götüren Semih daha sonraki bölümlere gelmedi. Bu durum ise halk arasında yapımın bir oyunu olarak görüldü. Çünkü yapım Hazal ve Semih’in aşkını ön planda tutmak istiyordu. Fakat Didem Delen ve Adnan Kızıltaş’ın aşkı çok tutulmuştu. Bu yüzden Hazal Babalık’ı elenince gündeme oturan çift HazSem olacaktı. Çekimlerinin daha önce yapıldığı programa Hazal’ın yeniden döndüğü bilgisi ise çoktan internete sızdı.

Kısmetse Olur’da kim elendi?

18 Aralık 2016 pazar gecesi ekranlara gelecek olan final gecesinde elenen isim her zaman olduğu gibi internete sızdı. Bu hafta yine iki kişi birden eve veda edecek. Damatlar evinden en çok isimleri yazılan Gürkan ve Boğaçhan olacak. Gelinler evinden ise Adnan ile büyük bir aşk yaşayan Didem Delen olacak. Geçen hafta Hazal’ın eve veda etmesi, Didem Delen’i de çok tedirgin edecek ve evden elenme korkusu ile gözyaşlarına boğulacak. Bu haftanın birincileri ise OnAy yani Aycan ve Onur çifti olmuştur. Eleme potasına giren Didem’i Aycan çeki alarak kurtaracak. Eve veda eden isimlerde Gürkan ve Boğaçhan olacak.

Semih diskalifiye mi edildi?

Geçen hafta Hazal’ın elenmesi ile birlikte evden ayrılan Semih 2 gündür sete uğramıyor. Haftasonundan sonra Kıbrıs’a tatile giden Semih sete gelmemekte oldukça kararlı gözüküyor. Yapım ekibi Semih’in evi terk etmesine önce para cezası kesmişti. Daha sonrasında gelen bilgilere göre yapım ekibi Semih’in bu davranışından dolayı diskalifiye etmiş. Tabi bu iddianın doğru olup olmadığını gelecek olan bölümlerde daha iyi anlayacağız. Gelen bir diğer iddiada Hazal ve Semih’in eve birlikte geri döndükleri oldu.