DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da kim elendi? (27 kasım 2016)

Kısmetse Olur’da kim elendi? (27 kasım 2016)

Kısmetse Olur evine bu hafta kim veda etti. Kısmetse Olur bu hafta en sevilen yarışmacılarından birine veda ediyor. Kısmetse Olur’a veda eden isim oldu? Yeni gelen aday kim?

Kısmetse Olur evine bu hafta kim veda etti. Kısmetse Olur bu hafta en sevilen yarışmacılarından birine veda ediyor. Kısmetse Olur’a veda eden isim kim oldu? Yeni gelen aday kim?Kanal D‘nin çetin rüzgarlar estiren evlilik programı Kısmetse Olur bu hafta en sevilen yarışmacılarından birine veda ediyor. Aksiyon ve entrikanın eksik olmadığı evde sinirler iyice gerildi. Perşembe günü yaşanan bomba ise gelin ve damat adayları büyük bir şok yaşadı. Eve veda eden gelin adayları Ayça Ekin Beğen, Serap Gürbüz ve Esra Yağan eve geri girdi. İlk olarak Ayça Ekin Beğen gelinler evine girdi. Ayça’yı karşılarında gören gelin adayları büyük bir şok yaşadı. Ayça’nın neden ve ne için girdiği konusunda kimse hiç bir şey bilmiyordu. Gelin adayları ile muhabbet ettikten sonra eve veda etti. Ayça elenmeden önce Mehtap ile bir tartışma yaşamıştı. Bundan dolayı Mehtap, Ayça eve girince pek umursamayıp bahçe de oturdu.

Kısmetse Olur’un yeni yarışmacısı Esra Yağan oldu.

esra-yagan-kismetse-olurAyça’nın gelinler evinden çıkmasının sonrasında eve giren gelin adayı Serap Gürbüz oldu. Eve çok gergin ve öfke dolu giren Serap Gürbüz, tüm gelin adayları ile sıra sıra hesaplaştı. Gönlün hala damat adaylarından Aykut Alagöz’de olduğunu belirtti. Ve arkadaşları Gamze Göktürk ve Didem Delen’e tepki gösterdi. Serap Gürbüz’ün ardından sonra da Esra Yağan eve girdi. Gelinler evindeki görüşmelerin sonunda damat adaylarının evine giden eski gelin adayları büyük şokla karşılandı. Seda Akgül’ün eve gelmesi ile 3 isim arasında oylama yapılacağını ve kazanan adayın eve yeniden gireceği öğrenildi. Oylamada en dikkat çeken detay ise Aykut’un Ayça’ya oy vermesi oldu. Kullanılan oylar sonucunda ise eve yeniden giren gelin adayı Esra Yağan oldu. Ve Şahin Nart’a aday olduğunu açıkladı.

Kısmetse Olur’a veda eden isim açıklandı

Pazar günü yapılacak olan final gecesinde elenen isim ise günler öncesinden internete düştü. Eleme potasına gelinler evinden Rabia Karaca, damatlar evinden ise Aykut Alagöz oldu. Çeki gelinler evinin alması ile Aykut Alagöz eve veda eden isim oldu. Aykut Alagöz’ün eve vedasının sonrasından yeni gelen damat adayı ise bomba etkisi yarattı. Eve yeni giren damat adayı geçen sezon Ceyda için gelen Turgay Tepe oldu.Kısmetse Olur Aykut Alagöz

Turgay Tepe Kimdir?

Geçen sezon Ceyda için eve giren damat adayı Turgay Tepe 26 yaşında. Turgay Tepe’nin en büyük uğraşı ise spor yapmak. Ve Ufuk Çakır adlı sanatçının Paramparça klibinde rol almıştır. İstanbul’da yaşayan aday mankenlik yapıyor. ‘Kime aday olarak geldin?’ sorusunu ise ‘Hiçkimse’ olarak cevapladı.turgay-tepe-kismetse-olurTurgay Tepe’nin yaşı: 26Turgay Tepe’nin kilosu: 80Turgay Tepe’nin boyu: 1.85Turgay Tepe İnstagram Hesabı : @turgaytepeofficial