DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’da şok eleme!

Kısmetse Olur’da şok eleme!

Kısmetse Olur evi bu hafta bomba bir final gecesi yaşayacak. Eve veda eden isim ise duyanları şok edecek. Peki bu hafta Kısmetse Olur’da kim elendi? Yeni gelen aday kim?

Kısmetse Olur evi bu hafta bomba bir final gecesi yaşayacak. Eve veda eden isim ise duyanları şok edecek. Peki bu hafta Kısmetse Olur’da kim elendi? Yeni gelen aday kim?Kanal D’nin en sevilen evlilik programlarından olan Kısmetse Olur bu haftaki final gecesinde bomba olaylar yaşanıyor. Bir an olsun aksiyon ve kavganın eksik olmadığı evlilik programına veda eden isim geçen sezondan adını sıkça duyurmuş gelin adayı Ayça Ekin Beğen oldu. Ayça Ekin Beğen, son hafta yaşanan olayların ardından evdeki itibarını kaybetmişti. Bu nedenden dolayı elenmesi yönünde en çok ismi yazılan aday oldu. 10.000 lira değerindeki ödülü damatların evinin alması ile gelinler evi korumayı kaybetti. Ayça Ekin Beğen eve veda eden isim oldu.kismetse-olur-ayca

Kısmetse Olur bu haftanın birincileri kim oldu?

Kısmetse Olur’da bu hafta kral ve kraliçe olarak Adnan Kızıltaş ve Rabia Karaca seçildi. Gelinler evinden kraliçe seçilen Rabia Karaca kendine yaver olarak Ayça Ekin Beğen’i seçti. Rabia ile Ayça arasında damat adayı Gökhan Sara’dan dolayı bir sürtüşme ve anlaşmazlık vardı. Kraliçe seçilerek bu fırsatı ele geçiren Rabia, Ayça’dan intikam almış oldu. Damatlar evinden kral seçilen Adnan Kızıltaş ise yaver olarak Şahin Nart’ı seçti. Kralın Adnan, kraliçenin Rabia seçilmesi Didem’i sinir krizine soktu. Kral Adnan’a verilen çiçeklerin Didem’e verilmesi ise evde büyük bir olay yaşattı.

ADNAN VE GÖKHAN BİRBİRİNE GİRDİ

kismetse-olur-adnan-didemKrala verilen çiçeğin kraliçeye değil de Didem’e verilmesi üzerine çıkan tartışma evde büyük bir kavga yarattı. Didem ve Rabia arasında büyüyen tartışma sözlü kavgaya dönüştü. Çiçekleri almak isteyen Rabia’nın vtr’si damatlar evine verilince Gökahn Sara dayanamayıp gelinler evini bastı. Tepkili olarak eve giren Gökhan’ın tepkisine sinirlenen Adnan sinirlerine hakim olamadı. Gökhan ve Adnan arasında çıkan kavga iki damat adayının da ihtar almasına neden oldu.

AYÇA HAKKINDA BOMBA İDDİA

Damat adaylarından Gökhan Sara, Ayça Ekin Beğen hakkında söyledikleri şok üstüne şok yaşattı. Gökhan, Ayça’nın hala eski nişanlısı Emre Atik ile görüştüğünü iddia etti. Ve bu yüzdende direk önünü kestiğini belirtti.