DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur Ünal Taylı kalp krizi geçirdi!

Kısmetse Olur Ünal Taylı kalp krizi geçirdi!

Kısmetse Olur evinin yakışıklı damat adaylarından Ünal Taylı herkesin yüreğini ağızına getirdi. Kısmetse Olur Ünal Taylı kalp krizi geçirdi. Ünal Taylı’nın son durumu…Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran evlilik programı Kısmetse Olur’un bugünkü bölümü izleyenleri şoke etti. Bugün saat 12.30’da yayınlanacak olan bölümde sevilen damat adaylarından Ünal Taylan bir anda kalbinin ağırdığını söylerek dışarı çıkmak

Kısmetse Olur evinin yakışıklı damat adaylarından Ünal Taylı herkesin yüreğini ağızına getirdi. Kısmetse Olur Ünal Taylı kalp krizi geçirdi. Ünal Taylı’nın son durumu…Kanal D ekranlarında izlenme rekorları kıran evlilik programı Kısmetse Olur’un bugünkü bölümü izleyenleri şoke etti. Bugün saat 12.30’da yayınlanacak olan bölümde sevilen damat adaylarından Ünal Taylan bir anda kalbinin ağırdığını söylerek dışarı çıkmak istiyor. Ünal’ın fenalaştığını gören arkadaşları da onu hemen dışarı çıkıyor. Kalp rahatsızlığı iyice artan Ünal’a hemen müdahale ediliyor.

Kısmetse Olur Ünal Taylı kalp krizi geçirdi!

Kısmetse Olur’daki Ünal’ın fenalaşması üzerine yapım ekibi hemen sağlık ekiplerini çağırıyor. Kanala gelen sağlık ekipleri Ünal’ı anında hastaneye kaldırıyor. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından damat adayının durumunun ağır olduğu açıklanıyor. Gelen iddialar arasında kalp krizi geçirdiği ifade ediliyor. Fakat hastane tarafından açıklanmış net bir açıklama yok.

KISMETSE OLUR ÜNAL TAYLI KİMDİR?

Kısmetse Olur evine evlenme hayali ile katılan Ünay Taylı, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Başarılı isim kendi tasarladığı kıyafetleri ile tanınmış hale geldi. Ünal Taylı’nın kendine ait olan ve ismini taşıyan bir erkek giyim mağazası var. Bunun yanı sıra birde ünlü isimlere stil danışmanlığı yapıyor.