DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’un şampiyonu ifşa oldu!

Kısmetse Olur’un şampiyonu ifşa oldu!

Kanal D ekranlarında en çok izlenen program Kısmetse Olur evinin şampiyon olan çifti, final gecesi daha ekranlara gelmeden belli oldu.\r\n\r\n

Kanal D ekranlarında en çok izlenen program Kısmetse Olur evinin şampiyon olan çifti, final gecesi daha ekranlara gelmeden belli oldu. Kısmetse Olur’un 1.si kim oldu? Kısmetse Olur’u hangi çift kazandı

Skandallarla devam eden Kanal D’nin evlilik programı Kısmetse Olur gelecek günlerde finali yapmaya hazırlanıyor. Eleme gecelerinde olduğu gibi bu bilgide daha önceden internete sızdı. 8 kadın ve 8 erkek yarışmacının yarıştığı programda gong sesinin çalmasıyla finale doğru ilerledi. Gong sesinin çalmasının ardından Kısmetse Olur evinde eleme ve eve yeni adayın girmesi sona ermişti. Şampiyon olan isimler ya bir çift olacaktı yada bireysel olarak bir kişi seçilecekti.

Gong sesinden sonra evde kalan çiftler CanEs (Cansel ve Eser), HazEm (Hazal ve Emre), NurBat (Nur ve Batuhan) ve TanDan (Tankut ve Daniela) olmuştu. Son bölümlere doğru yeni başlayan bir aşk vardı. Eve en son gelen gelin adayı Hande ve daha önce elenip geri gelen Ercan birbirlerini tanıma yoluna girmişti.

Böylece evdeki çift sayısı 5’e yükselmişti. Bireysel olarak yarışan yarışmacılar ise Melis, Mehtap, Adnan, Erdem, Ali ve Ceyda.Yalan ve kurmacadan ibaret olduğu iddia edilen Kısmetse Olur programı gelen yoğun tepkiler üzerine finale gitme kararı aldı. Her hafta fimalinden önce elenen ve eve yeni giren isim ifşa ediliyordu. En merak edilen konu ise şampiyon olan isimlerinde ifşa edilip, edilmemesiydi. Ve beklenen oldu final gecesinden önce Kısmetse Olur evinin birincisi ve 700 bin liralık evin sahibi olan isim internete sızdı.

ŞAMPİYON CANES ÇİFTİ

canes- cansel-eser-kismetse-olur

Alınan oylar sonunda finale kalan 3 çift HazEm, NurBat ve CanEs’di. NurBat ve CanEs çifti sms oylamasında kıyasıya mücadele etmiş ve CanEs fanlarının daha çoğunluk gösterimi ile Kısmetse Olur evinin şampiyonu CANES çifti oldu.

Oyların fazla olması nedeni ile ikinci olan çift NurBat oldu. Evin en gözde ve evlilik yolunda ciddi adımlar atan aile arasında nişanlı olan HazEm çifti ise üçüncü oldu.Fakat şampiyon ismin belirlenmesinin ardından evde bir şok yaşandı.

CanEs ve NurBat çifti evlilik yolunda daha hazır olamadığını belirterek nikah kıyımı için sıralarını HazEm çiftine vermişti. Fakat Batuhan son dakika da Nur’u ikna edince nikahları kıyılan çift NurBat oldu. Ve düğün masraflarını program tarafından karşılanacak.