DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kısmetse Olur’un yeni gelin adayı Gamze Taşkın tanıdık çıktı!

Kısmetse Olur’un yeni gelin adayı Gamze Taşkın tanıdık çıktı!

Kanal D’nin evlilik programı olan Kısmetse Olur bir finali daha geri bıraktı. Final gecesi Kısmetse Olur evine veda eden isim Ayça Ekin Beğen oldu. Ayça’nın eve veda etmesinin ardından eve yeni bir gelin adayı girdi. Yeni gelin adayı Gamze Taşkın eve ilk girmesiyle tanıdık olduğu ortaya çıktı. Gamze Taşkın’ın Kısmetse Olur evinden 2 isimi tanıdığı

Kanal D’nin evlilik programı olan Kısmetse Olur bir finali daha geri bıraktı. Final gecesi Kısmetse Olur evine veda eden isim Ayça Ekin Beğen oldu. Ayça’nın eve veda etmesinin ardından eve yeni bir gelin adayı girdi. Yeni gelin adayı Gamze Taşkın eve ilk girmesiyle tanıdık olduğu ortaya çıktı. Gamze Taşkın’ın Kısmetse Olur evinden 2 isimi tanıdığı görüldü. Peki yeni gelin adayı Gamze Taşkın kimdir?

1

Ayça Ekin Beğen’in elenmesi ile Kısmetse Olur evine dahil olan Gamze Taşkın kimdir? Gamze Taşkın ne iş yapar? Gamze Taşkın nereli? İşte Gamze Taşkın hakkında merak edilenler..

2

İnstagram hesabındaki fotoğrafları ile sosyal medyayı sallayan Gamze Taşkın’ın onunla hiçbir alakası olmayan Sümeyye adında kardeşi var. İki kız kardeş, iki farklı imaj..

3

Gamze Taşkın’ın kardeşi Sümeyye kapanmayı tercih etmiş. Araları çok iyi görünen kardeşler sürekli birlikte takılıyorlar. Ve Gamze Taşkın’da onu ‘hayırlı kardeş’ olarak adlandırıyor.

4

Gamze Taşkın, Kısmetse Olur evinde bulunan 2 yarışmacının tanıdığı çıktı.

5

Onu tanıyan adaylar arasında Gökhan Sara ilk sırada yer alıyor.

6

Damatlar evinden Gökhan Sara, Gamze daha merdivenlerden inerken onu tanıdığını belirtti.

7

Gökhan Sara sanki en yakın arkadaşını görmüş gibi bri tepki vererek selamlaştı. Ve ona destek çıktı

8

Damatlar evinden çıkan Gamze Taşkın, gelinler evine gitti. Ve burada da onu tanıyan biri vardı.

9

Gelinler evinden Rabia Karaca da Gamze Taşkın’ın arkadaşı çıktı. Bu durum akıllara deli sorular getirdi.

10

Hem Gökhan Sara’nın hemde Rabia Karaca’nın arkadaşı çıkması üzerine akıllara ‘Gökhan ve Rabia önceden tanışıyor mu?’ sorusunu getirdi.

11

Yeni gelin adayı Gamze Taşkın, Sakaryalı ve 25 yaşında

12

Sakarya’da ailesi ile birlikte yaşıyor

13

Güzelliği ile göz dolduran Gamze Taşkın yay burcu

14

Gamze Taşkın’ın mesleği ise Diş Hekimi Asistanlığı. Damat adayında olmasını istediği en önemli özelliği ise spor yapması.

15