DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kombin yaparken nelere dikkat edilmeli?

Kombin yaparken nelere dikkat edilmeli?

Haftanın her günü iddialı ve etkileyici giyinmek pek kolay görünmüyor. Özellikle çalışan bayanların bu konuda çok mağdur olduklarını biliyoruz. Elinizden geldiğince dikkatli olup kombinlerinizi fiyaskoyla sonlandırmamanızı istiyoruz. Peki en doğru şekilde kombin nasıl yapabilirsiniz? Kombin yaparken en çok yapılan yanlışlar neler? 1- Hazırlanmayı en sona bırakmak Kombin sırasında en çok yapılan yanlışlardan birisidir, son dakika

1

Haftanın her günü iddialı ve etkileyici giyinmek pek kolay görünmüyor. Özellikle çalışan bayanların bu konuda çok mağdur olduklarını biliyoruz. Elinizden geldiğince dikkatli olup kombinlerinizi fiyaskoyla sonlandırmamanızı istiyoruz. Peki en doğru şekilde kombin nasıl yapabilirsiniz? Kombin yaparken en çok yapılan yanlışlar neler?

1- Hazırlanmayı en sona bırakmak

Kombin sırasında en çok yapılan yanlışlardan birisidir, son dakika hazırlanmak. Örneğin katılacağınız bir akşam yemeğine son 1 saat kala hazırlanmaya başlarsanız, büyük ihtimalle daha önce giyeceklerinizi seçmediğiniz için günü kendinize zehir edeceksiniz. Bu nedenle her zaman önceden giyeceklerinizin planını yapıp mümkünse önceden aksesuarınıza kadar hazır etmelisiniz.

2

2- Hava durumunu takip edin

Önemli konulardan biriside hava şartlarına uygun giyinmeniz olacaktır. Hava durumunu takip ederek size uygun giysileri seçmeniz daha sağlıklı olacaktır.

3

3- Ortama göre ayakkabı seçimi yapın

Şık ve nezih bir ortama bez ayakkabıyla katılmanız pek hoş olmayacağından dolayı kombinlerinizi buna göre ayarlamanız gerekmektedir.

4

4-Bedeninizden daha dar giysiler kullanmayın

İstediği kadar güzel olsun bedeninize uygun olmayan hiçbir kıyafeti giymeyin.

6

5- Aksesuar kullanmaktan kaçınmayın

Doğru giysilerle doğru aksesuarları kullanmak kombininizi kolaylıkla tamamlayacaktır.

8

6- Doğru renk kombinleri oluşturun

Seçeceğiniz renkler birbirini tamamlayarak şık olmanızı sağlamalıdır.

10-kopya

7-Doğru iç çamaşırı seçimi yapın

Doğru iç çamaşırı seçimi yaparak vücudunuzun duruşunu belirleyebilirsiniz.