DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Küçük kızını boğarak öldüren anne sonrasında yaptıklarıyla kan dondurdu

Küçük kızını boğarak öldüren anne sonrasında yaptıklarıyla kan dondurdu

Almanya’da hayatını sürdüren Türk asıllı anne önce 5 yaşındaki küçük kızını astı. Daha sonrasında yaptıklarıyla kan dondurdu.Almanya’nın Baden Württemberg eyaletinin Karlsruhe kentinde bulunan Bad Wildbad kasabasında yaşayan anne yaptıkları ile şoke etti. Yaklaşık 10 bin nüfuslu kasabada hayatını sürdüren annenin 3 çocuğu vardı. Geçen hafta Çarşamba günü 5 yaşındaki kızını boğarak öldürdüğü haberleri yayılmıştı. Daha

Almanya’da hayatını sürdüren Türk asıllı anne önce 5 yaşındaki küçük kızını astı. Daha sonrasında yaptıklarıyla kan dondurdu.Almanya’nın Baden Württemberg eyaletinin Karlsruhe kentinde bulunan Bad Wildbad kasabasında yaşayan anne yaptıkları ile şoke etti. Yaklaşık 10 bin nüfuslu kasabada hayatını sürdüren annenin 3 çocuğu vardı. Geçen hafta Çarşamba günü 5 yaşındaki kızını boğarak öldürdüğü haberleri yayılmıştı. Daha sonrasında ise hastaneye yatan Türk asıllı olduğu ifade edilen 3 çocuk annesi yattığı hastanede kendini asarak hayatına son verdi. Cinayet kurbanı kızın iki ağabeyinin evde olduğu ancak kardeşlerin işlenen cinayetten haberleri olmadığı öğrenildi. Babanın ise cinayetin işlendiği gün evde bulunmadığı açıklandı.

Küçük kızını boğarak öldüren anne sonrasında yaptıklarıyla kan dondurdu

Alman basınında yer alan haberlerde, Türk asıllı 41 yaşındaki anne tedavi için yatırıldığı hastanede kendini asarak öldürdüğü açıklandı. Odasında asılı halde bulunan kadına ilk yardım hastaneye çalışanları tarafından yapıldı. Ama malesef tüm çabalar olumlu sonuç vermedi. 5 yaşındaki kızını öldürdükten sonra polise gidip herşeyi itiraf edip teslim olmuştu. Tübingen Savcılığı kadını gözaltına aldıktan sonra ifadesine başvurdu. Sonrasında ise soruşturmanın devam ettiğini duyurmuştu.