DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Kürk giyenler bu cafeye giremiyor

Kürk giyenler bu cafeye giremiyor

Hayvanların katledilmesine karşı olan İtalya’da bir cafe sahibi dünyada ilk olacak bir karar aldı. Kürk giyenler bu cafeye giremiyor.Cafe sahibi sırf üzerilerindeki tüylerden dolayı hunharca katledilen hayvanların sayısının önüne geçmek için çok etkili  bir karar aldı. Sahibi olduğu kafeteryaya katledilen hayvanlardan elde edilen gerçek kürk giyen müşterilerini dükkanına alamayacağını belirtti. Hayvansever cafe sahibi evcil hayvan

Hayvanların katledilmesine karşı olan İtalya’da bir cafe sahibi dünyada ilk olacak bir karar aldı. Kürk giyenler bu cafeye giremiyor.Cafe sahibi sırf üzerilerindeki tüylerden dolayı hunharca katledilen hayvanların sayısının önüne geçmek için çok etkili  bir karar aldı. Sahibi olduğu kafeteryaya katledilen hayvanlardan elde edilen gerçek kürk giyen müşterilerini dükkanına alamayacağını belirtti. Hayvansever cafe sahibi evcil hayvan besleyenlere de özel hizmet veriyor. Birçok dükkana girişi izin verilmeyen evcil hayvanlar bu cafede oldukça rahat bir şekilde vakit geçiriyor.

Kürk giyenler bu cafeye giremiyor

İtalyan basınında yer alan haberlerde cafe sahibinin gerçek kürk giyen kişilerin cafeye girişini yasakladığının altı çizildi. Cafenin kapısına ise üzerinde kürk mantonun bulunduğu bir uyarı yazısı astı. Uyarıda “Benim buraya girişim yasak. Bu mekanda hayvanlara saygı duyulur” ifadeleri yer aldı. Hayvan sever kesim bu kararı memnuniyetle karşılasada bazılarıda bunun yasal olmadığını savundu.Mekan sahibi Angela Sorgente, bir hayvan sever olarak bunu yaptığını bununda bir ayrımcılıkla alakası olmadığını ifade etti. Amacının ise  “Sadece müşterilerimin yüzüne bir gülümseme yerleştirirken biraz da onları bu konu üzerinde düşünmeye iten basit bir provokasyon” olduğunu söyledi. Bu kararı ile müşteri kaybetme korkusunu yaşamadığını ve insanlarında onun bu kararına saygı göstermelerini istedi.