DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Liverpool bombayı patlatıyor!

Liverpool bombayı patlatıyor!

Mario Götze’nin son dönemde formasına hasret kalmasının ardından Liverpool’un oyuncuya olan ilgisinin yeniden canlanaleceği bildirildi. Öte yandan genç Fransız Yasser Larouci’nin de Kırmızılara imza atmasının an meselesi olduğu dile getiriliyor.Borussia Dortmund, oyuncunun transferi karşılığında 22 milyon Euro talep edecek. Alman ekibi sezon başında Götze’yi Bayern’e 22 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı. Mario Götze’nin bu

Mario Götze’nin son dönemde formasına hasret kalmasının ardından Liverpool’un oyuncuya olan ilgisinin yeniden canlanaleceği bildirildi. Öte yandan genç Fransız Yasser Larouci’nin de Kırmızılara imza atmasının an meselesi olduğu dile getiriliyor.Borussia Dortmund, oyuncunun transferi karşılığında 22 milyon Euro talep edecek. Alman ekibi sezon başında Götze’yi Bayern’e 22 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.

Mario Götze’nin bu sezonki performansı

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Borussia Dortmund’a dönmesinin ardından 16 maçta forma giydi. 2017 yılı Mario Götze için pek de parlak geçmedi. Alman yıldız 8 maçta forma giymedi. Alman yıldız bu sezon çıktığı 16 maçta 2 kez fileleri havalandırdı ve 2 asist yaptı.Götze, son olarak Bundesliga’nın 18. haftasında 29 Ocak tarihinde oynanan ve 1-1 biten FSV Mainz – Borussia Dortmund karşılaşmasında forma giydi.ESPN FC’den Stephan Uersfeld, Sarı siyahlı ekibin teknik direktörü Thomas Tuchel’in eski performasından uzak olmasına karşın oyuncuya hayranlık beslediğini ifade etti.Liverpool sezon başında Philippe Coutinho, Adam Lallana ve Jordan Henderson’ın bulunduğu orta sahaya Georginio Wijnaldum ile takviye yapmıştı. Götze’nin vatandaşı olan Emre Can ise hali hazırda Anfield’ı etkilemiş durumda. Bu durumda İngiliz ekibinin Mario Götze’ye ne kadar ihtiyaç duyduğu büyük bir soru işareti.Chelsea ile Premier Lig şampiyonluğu yaşayan Eski Alman milli futbolcu Michael Ballack, ifadelerinden Götze’nin gelişiminden memnuyetsizlik duyduğunu açıklamıştı. Ayrıca oyuncunun bu kadar büyük bir yatırıma layık olduğuna inanmadığını da ifade etti.