DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Maaşını alamayan madenci korku dolu anlar yaşattı

Maaşını alamayan madenci korku dolu anlar yaşattı

Ukrayna’da yaşayan bir maden işçisi maaşını alamayınca son çare olarak kendini ateşe vermeye kalktı. Uzun süre açlık grevinde olan işçi anında hastaneye kaldırıldı.\r\n\r\n

Ukrayna’da yaşayan bir madenci maaşını alamayınca son çare olarak kendini ateşe vermeye kalktı. Uzun süre açlık grevinde olan işçi anında hastaneye kaldırıldı.Ukrayna’da yaşanan feci olayda maden işçisi son anda hastaneye kaldırılarak ölümden döndü. Kiev kentinde bulunan Enerji Bakanlığı önünde uzun süre açlık grevinde bulundu. Günlerdir maaşını alamadığı için açlık grevine giren işçi son çareyi kendini ateşe vermekte buldu. Kendisini ateşe veren madencinin adının Viktor Trifonov olduğu öğrenildi.

Maaşımızı almak için her türlü yola başvuracağız!

madenciUkrayna Bağımsız Madenciler Sendikası Başkanı Mihail Volınets meydana gelen bu kötü olayın ardından bir açıklama yaptı. Ukrayna Bağımsız Madenciler Sendikası Başkanı Mihail Volınets, kendini ateşe veren madenci Viktor Trifonov’ın anında hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Viktor Trifonov ilk müdahalenin hemen ardından yoğun bakıma alındı. Viktor Trifonov ile ilgili bir çarpıcı detay da ortaya çıktı. Kendini ateşe veren madencinin daha önce Başbakan Vladimir Groysman’a mektup gönderdi. Başbakan Vladimir Groysman’a gönderilen mektupta, “açlık grevi yapan madencilerin haklarını savunmak için her türlü yola başvuracaklarını” ifade etmişti.Kendini ateşe veren madenci ile ilgili hastaneden gelen ilk açıklama da madencinin yüzünde, boynunda ve göğüs kafesinde ciddi derece yanıklar olduğu belirtildi. Bunun yanı sıra maaşını alamayan bir grup madenci  Enerji Bakanlığı önünde açlık grevi yapıyor.