DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Madonna : ‘Donald Trump gelirse s.çtık!’

Madonna : ‘Donald Trump gelirse s.çtık!’

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna’dan bomba açıklama geldi. Hillary Clinton destekçisi olan ünlü isim Donald Trump’a fena giydirdi.\r\n\r\n

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna’dan bomba açıklama geldi. Hillary Clinton destekçisi olan ünlü isim Donald Trump’a fena giydirdi.Güzelliği ile göz dolduran ünlü şarkıcı Madonna, yapılacak olan başkanlık seçimlerinde sonuna kadar Hillary Clinton’ı desteklediğini açık açık gösteriyor. Başkanlık seçimlerine katılan bir diğer isim olan Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump’ı hedef alan bomba açıklamalarda bulundu. ABD’li sanatçı Donald Trump yüzünden tüm dünyaya rezil olduklarını söyledi. Madonna gündeme bomba gibi düşen sözlerini instagram hesabından paylaştığı mesajda yayınladı.

Madonna’nın Donald Trump’ı hedef alan o paylaşımı

madonnaDünyaca ünlü şarkıcının instagram hesabından paylaştığı yazıda yapılacak olan başkanlık seçimlerinin ‘reality show’ olmadığını belirtti. Ve “Trump’ın seçilme ihtimali olduğu için bile dünyaya rezil oluyoruz.” dedi.”ABD’nin etrafında zorlukla kazandığımız paralarla örülmüş bir duvar istemiyoruz.” sözleri ile başlayan sözlerine  “Bütün siyasetçiler yalan söyler. En güvendiklerimiz bile. E-posta senaryosunu bir kenara bırakabilir miyiz? FBI bu sefer ne kanıtladı? Büyük resme odaklanabilir miyiz?

‘TRUMP YAZI YAZMASINI BİLİYOR MU?’

Eğer Trump seçilirse tüm dünya hiç vakit kaybetmeksizin bir savaşa girecek. Trump’ın e-postalarında ne yazacağını tahmin bile edemiyorum. Durun, onun yazı yazmayı bildiği bile meçhul. Uyanın insanlar, bu bir reality show değil. Cazibesini ve eğlendirici değerini takdir ediyorum ama o ABD Başkanı olma kapasitesine sahip değil. Gerçekler. Clinton’a oy verin yoksa hepimiz s.çtık.” ifadeleri ile devam etti.

Clinton’a oy verirseniz, sizle oral yolla ilişkiye gireceğim

ABD’li ünlü stand-up’çı Amy Schumer’ın sunduğu programa konuk olan Madonna, “Eğer Trump yerine Clinton’a oy verirseniz, sizle oral yolla ilişkiye gireceğim.” sözleri ile ağızları açık bırakmıştı. Hillary Clinton’a destek olmak amacı ile bir video hazırlayıp soyunacağını söyleyen Katy Perry’i sonuna kadar desteklediği ifade etmişti. Ve   “Katy Perry’le birlikte çıplak şekilde oy vereceğim. Oylar Hillary’e. Hillary elimizdekilerin en iyisi!” demişti.