DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mehmet Ekici hangi takıma transfer oluyor?

Mehmet Ekici hangi takıma transfer oluyor?

Trabzonspor forması giyen Mehmet Ekici son günlerde gündemin en önemli konularından biri olmuş durumda. Öyle ki oyuncunun takımdan ayrılacağı değil hangi takıma transfer olacağı konuşuluyor. Takımdan ayrılmak isteyen Ekici’nin ayrılırken takımının kar elde etmesini istemesi Trabzonspor’un lehine bir durum. Trabzonspor ile olan kontratı sezon sonunda sona erecek olan Mehmet Ekici, takımdan ayrılamak istediğini açıkça dile getiriyor.

Trabzonspor forması giyen Mehmet Ekici son günlerde gündemin en önemli konularından biri olmuş durumda. Öyle ki oyuncunun takımdan ayrılacağı değil hangi takıma transfer olacağı konuşuluyor. Takımdan ayrılmak isteyen Ekici’nin ayrılırken takımının kar elde etmesini istemesi Trabzonspor’un lehine bir durum.

Trabzonspor ile olan kontratı sezon sonunda sona erecek olan Mehmet Ekici, takımdan ayrılamak istediğini açıkça dile getiriyor. Bordo-mavililer oyuncuya takımda kalması yönünde baskı yapsa da Ekici ayrılma fikrinden geri dönmedi. Mehmet Ekici, Trabzonspor’dan ayrılırken takımının kar elde etmesini istiyor. Hal böyle olunca durum Trabzonspor’un istediği yönde ilerliyor.

TRANSFERDE BELİRSİZLİK SÖZ KONUSU

Trabzonspor’un Antalya’daki kampında bulunan Ekici, transfer konusunda takımıyla birlikte hareket etmesi Trabzonspor için de bir avantaj olarak görünüyor. Milli futbolcunun transfer olacağı takım basın ve Trabzonspor için merak konusu. Karadeniz ekibi bu soru işaretinin bir an önce sona ermesini umuyor.

HANGİ TAKIMA TRANSFER OLACAK?

Fenerbahçe, bu transfer için öne çıkan takım. Trabzonspor’a Mehmet Ekici için Aatıf Chechoue+transfer ücreti öneren Fenerbahçe için tek sorun Aatıf. Trabzonspor’a transfer olmayan sıcak bakmayan Aatıf takımda kalmak istediğini bildirdi. Fenerbahçe, Mehmet Ekici ile prensip anlaşmasına varmasının ardından çıkan bu sorun nedeniyle Trabzonspor beklemeye çekildi. Fenerbahçe oyuncusunu kadro dışı bıraktı ve ikinci yarı hazırlık kampına dahil etmedi. Faslı futbolcu Fenerbahçe’nin Dereağzı Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler Aatıf’ın ikna edilememesi durumunda alternatif olarak takastan vazgeçerek transferi para ile sonlandırmayı planlıyor.Öte yandan Ekici’nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Trabzonspor, Fenerbahçe dışında bir B planını devreye sokabilir. Trabzonspor, Olcay Şahan ve Veli Kavlak transferini gündemine aldı. Beşiktaş’a bu iki isme karşın Mehmet Ekici önerildi.

EKİCİ VE BAŞKAN BİR ARAYA GELDİ

Muharrem Usta ve Mehmet Ekici bugün öğlen saatlerinde bir araya geldi. Milli futbolcu görüşmede Muharrem Usta’ya takımdan ayrılmak istediğini yineledi ancak ayrılırken Trabzonspor’un çıkarlarını gözeteceğini de ekledi.Oyuncunun Trabzonspor kulübüyle menajer vasıtasıyla değil bizzat kendisinin görüşmesi dikkat çekti. Başkan Usta görüşmede bu belirsizliği bir an önce sona erdirmek istediğini Ekici’ye iletti.