DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mesut Özil dönerci oldu!

Mesut Özil dönerci oldu!

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil Dönerci oldu. Futbolcu ünlü bir restorantta döner keserken görüntülendi.Futbol başarısı ile dünyaya adını duyurmuş Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, dönerciliğe soyundu. İngiltere’de ünlü bir restorantta döner keserken yakalanan yıldız futbolcu sempatik tavırlarıyla ilgi gördü. Döner ise son zamanlarda Avrupa’da büyük talep topluyor. 8 milyon Euro kazancı olan Mesut Özil

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil Dönerci oldu. Futbolcu ünlü bir restorantta döner keserken görüntülendi.Futbol başarısı ile dünyaya adını duyurmuş Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, dönerciliğe soyundu. İngiltere’de ünlü bir restorantta döner keserken yakalanan yıldız futbolcu sempatik tavırlarıyla ilgi gördü. Döner ise son zamanlarda Avrupa’da büyük talep topluyor. 8 milyon Euro kazancı olan Mesut Özil de bu Türk imajından vazgeçmedi.

Mesut Özil dönerci oldu!

Mesut Özil, Londra’nın kuzeyinde bulunan bir Türk restorantında kameralara yansıdı. Mesut Özil’in bu kareleri profesyonel bir ekip kayda aldı. Kayda alınan görüntülerde de yıldız futbolcunun mutluluğu yüzünden okunuyordu. İşte Alman forması giyen Türk futbolcu Mesut Özil’in o mutlu anları…

Döner, Alpler’in ülkesi İsviçre’de patladı gitti

Dönerin kokusu bütün Avrupa’ya yayılıyor. Almanya  kendini dönerin öz vatanı ilan etmek için göç tarihinden hikayeler arayadursun, döner bütün bunlara aldırmadan ve hiç bir organizasyona tabi olmadan,  Mc Donald’s, Burger King gibi dünya ülkeleriyle boy ölçüşüyor.Bu rekabet gücünü, birbiriyle hiçbir alakası olmayan, kendi yağında kavrulmak için büfe açmış dönerciler oluşturmuş durumda. Aynı trend şimdi İsviçre’de göze çarpıyor.

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN DÖNER SAYISI TÜRKİYE VE ALMANYA’YI GEÇİYOR

İsviçre’deki Döner Kebap Branşı Birliği’nin verdiği bilgilere göre döner bu ülkede yaklaşık 3 bin noktada satılıyor. Almanya’da 20 bine yakın noktada satılan dönerle kıyaslandığında bu rakam çok az gelebilir. Ancak nüfus oranına vurulduğunda İsviçre’deki büfe yoğunluğu çok daha ileri safhada. Aynı şekilde kişi başına tüketilen döner sayısı da İsviçre’de Almanya ve Türkiye’ye göre çok fazla.