DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mesut Özil geleceğiyle ilgili konuştu | Arsenal’de kalacak mı?

Mesut Özil geleceğiyle ilgili konuştu | Arsenal’de kalacak mı?

Hakkında spekülasyonlar yapılan Mesut Özil, Arsenal’deki geleceğinin Arsene Wenger’e bağlı olmadığını söyledi. Arsenal’le sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Alman oyuncu henüz takımıyla sözleşme imzalamadı. Bu durum basında birçok iddiaya sebep oldu. Bu iddialardan biri de Mesut Özil’in Arsenal’de kalmasının Arsene Wenger’e bağlı olmasıydı. Alınan başarısız sonuçlar ve kupasız kapatılan sezonlar sonrasında taraftarlar Arsene Wenger ile yeni sözleşme

Hakkında spekülasyonlar yapılan Mesut Özil, Arsenal’deki geleceğinin Arsene Wenger’e bağlı olmadığını söyledi.

Arsenal’le sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Alman oyuncu henüz takımıyla sözleşme imzalamadı. Bu durum basında birçok iddiaya sebep oldu. Bu iddialardan biri de Mesut Özil’in Arsenal’de kalmasının Arsene Wenger’e bağlı olmasıydı. Alınan başarısız sonuçlar ve kupasız kapatılan sezonlar sonrasında taraftarlar Arsene Wenger ile yeni sözleşme yapılmamasını istiyor. Bu durum nedeniyle Mesut’un takımdan ayrılacağı konuşuluyordu.

Bild’e demeç veren Özil, bu iddiaları yalanlar nitelikte ifadeler kullandı. Alman oyuncu “Arsenal’e gelmemde en büyük etkenlerden biri Arsene Wenger’di. Şu an kesinleşmiş bir şey yok ancak karar verirken her şeyi göz önünde bulundurmam gerektiğinin farkındayım.” şeklinde konuştu. Arsenal yöneticileriyle görüşmelerin sürmesine karşın şu anda bununla ilgili konuşmak yerine futbola odaklanmak istediğini dile getirdi.

Futbolda geleceğin ne getireceğinin bilinemeyeceğini söyleyen Mesut, “Arsenal’deki geleceğimin Wenger’e bağı olduğunu söyleyemem. Futbolda gündem her an değişebiliyor. Bu kadar büyük bir kararı almadan önce ciddi bir şekilde düşünmeliyim” sözlerini kullandı.

30 maçta 9 gol 8 asist

Özil, Premier Lig’de çıktığı 22 maçta 5 kez gol sevinci yaşarken 5 de asist yaptı. Şampiyonlar Ligi’nde ise 8 maçta rakip ağlara 4 gol gönderdi ve 3 asist yaptı.

Arsenal, Premier Lig lideri Chelsea’nin 16 puan gerisinde 50 puanla 5. sırada bulunuyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise son 16 turuna kalan Arsenal, Bayern Münih karşısında 5-1 ve 1-5 biten maçların sonunda bu sezonluk Avrupa defterini kapattı.