DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mesut Özil ve Di Maria, Real Madrid’i özledi

Mesut Özil ve Di Maria, Real Madrid’i özledi

Marca gazetesi yaptığı haberde Mesut Özil ve Angel Di Maria’nın eski takımlarına dönmek istediğini iddia etti.

Real Madrid takımına yakınlığı ile bilinen İspanya’da yayın yapmakta olan Marca gazetesi flaş bir habere imza attı. Eski birer Real Madrid’li futbolcular olan Mesut Özil ile Angel Di Maria eski takımlarında tekrar forma giymek istiyor.Arsenal’de forma giyen Mesut Özil’in kontratı 2018 yılına kadar devam ediyor. Angel Di Maria ise 2015 yılında 4 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.Marca’nın yaptığı haberde iki ismin takımlarında mutsuz olduğu ve eski takımları olan Real Madrid’e geri dönerek son Avrupa şampiyonu olan Zinedine Zidane’ın takımında yer almak istediği yazıldı.

Mesut Özil’in yeni sözleşme imzalayacığı konuşuluyordu

Premier Lig ekibi olan Arsenal ile 3.sezonunu geçiren Mesut Özil’in sözleşmesi 2018 yılında sona erecek. İngiliz basını daha önce Türk asıllı Alman futbolcunun Arsenal ile yeni sözleşme imzalayacağı konuşuluyordu. Ancak İspanyol ekibi Real Madrid’e oldukça yakın olmakla bilinen Marca gazetesinin yaptığı haberin ışığında yıldız futbolcunun takımından ayrılacağı anlaşılıyor.

Mesut Özil ve Angel Di Maria’nın Real Madrid kariyeri

Mesut Özil, 2010 yılında Werder Bremen’de forma giyerken Real Madrid’in ilgisini çekti. 18 milyon avro ödenerek Real Madrid’e transferi gerçekleşti. Daha sonrasında 3 sezon boyunca Real Madrid’de top koşturdu. Real Madrid formasıyla çıktığı 159 maçta 27 gol atarken 81 de asist yaparak takımına katkı sağladı. 2013 yılında ise 41 milyon avro bonservis bedeli ile Arsenal’in yolunu tuttu.Yıldız futbolcu Mesut Özil, Real Madrid kariyerinde oynadığı maçlar dışında 2010-11 sezonunda İspanyol Kupası, 2011-12 sezonunda İspanya La Liga ve 2012-13 sezonunda İspanyol Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.Angel Di Maria’da tıpkı Özil gibi 2010 yılında Portekiz’in Benfica kulübünden 33 milyon avro bonservis bedeliyle Real Madrid’e transfer oldu. Takımı Real Madrid ile birlikte geçirdiği 3 sezonda 190 maçta görev aldı ve 36 gol atarken 87’de asist yaptı. 2014 yılında 75 milyon avro ile Premier Lig ekibi olan Manchester United’a transfer edildi. Bir sezon sonra ise 63 milyon avro bonservis bedeli ödeyen Paris Saint Germain oyuncuyu kadrosuna dahil etti.Arjantinli yıldız futbolcu Angel Di Maria, Mesut Özil’e ek olarak 2013-14 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi ve 2014-15 sezonunda UEFA Süper Kupa’sını şampiyon olarak tamamladı.