DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
31 yıl sonra Müge Anlı’da buluştular

31 yıl sonra Müge Anlı’da buluştular

Hafta içi her gün Atv ekranlarındaki Müge Anlı, bu sefer baba ile oğulu buluşturdu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında babasına kavuşan Deniz Sözbir…

Hafta içi her gün Atv ekranlarında sizlerle olan Müge Anlı, bu sefer baba ile oğulu buluşturdu. 31 yıllık hasreti sona eren hasret Müge Anlı’da sona erdi.muge-anli2 çocuk sahibi olan 31 yaşındaki Deniz Sözbir daha fazla baba hasretine dayanamayarak Müge Anlı’dan yardım istedi. Müge Anlı ve Tatlı Sert’te yaşam hikayesini anlatan Deniz Sözbir, 1985 yılında hayata gözlerini açtığını, babasının adının İzzet, annesinin adının ise Şükriye olduğunu söyledi. Ankara’da doğan Deniz Sözbir, anne ve babasının geçinemediğinden dolayı ayrıldıklarını ve kendisinin yurda bırakıldığını söyledi. Daha sonra ev sahiplerinin Deniz’i evlatlık aldığını sonrasında ise evlatlık aldıkları ailenin hayata veda ettiklerini söyledi. Ablasıyla birlikte yaşayan Deniz, ablasının evlenmesinin ardından ona yük olmamak için kendi ailesinin izini sürmeye başladı. Ailesinin bilgilerini alan Deniz’in ilk işi Müge Anlı’ya gelmek oldu.”Ben kimsesiz büyüdüm. Çocuklarım böyle büyüsün istemiyorum. Bu dünyadan göçüp gittiğimde onlara sahip çıkacak amcaları, halaları, kuzenleri olsun istiyorum. Tek amacım bu. Maddi hiçbir beklentim yok. Eşimin ailesi çok kalabalık, ben de böyle bir ailem olsun istiyorum” diyen Deniz Sözbir Müge Anlı ve ekibi sayesinde babasına kavuştu.

Müge Anlı Kimdir?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye’de, Müge Anlı ise Pakize Suda’yla Kanal D’de devam etti.Dobra Dobra‘da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv’de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[1] Yine Tatlı Sert’in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin’in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv’de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.