DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Mülteciler karnavala gelmesin

Mülteciler karnavala gelmesin

Kuzey Ren Vestfalya polisi düzenlenecek olan karnavala mültecilerin gelmemesinin daha iyi olacağını vurguladı. Emniyet ‘Mülteciler karnavala gelmesin’ dedi.Kuzey Ren Vestfalya eyaleti emniyet birimleri, geçtiğimiz hafta  Köln bölgesinde bulunan mültecilerden sorumlu organizasyonlara e-posta gönderdi. Gönderilen e-postada düzenlenecek olan karnavallara mültecilerin gelmemesinin daha iyi olacağının bilgisi verildi. Bu uyarının yanı sıra geçtiğimiz yıllarda yaşanan tatsız olaylara da

Kuzey Ren Vestfalya polisi düzenlenecek olan karnavala mültecilerin gelmemesinin daha iyi olacağını vurguladı. Emniyet ‘Mülteciler karnavala gelmesin’ dedi.Kuzey Ren Vestfalya eyaleti emniyet birimleri, geçtiğimiz hafta  Köln bölgesinde bulunan mültecilerden sorumlu organizasyonlara e-posta gönderdi. Gönderilen e-postada düzenlenecek olan karnavallara mültecilerin gelmemesinin daha iyi olacağının bilgisi verildi. Bu uyarının yanı sıra geçtiğimiz yıllarda yaşanan tatsız olaylara da değinildi. Bu yüzden mültecilerin karnavala katılmamasını temenni etti. Uyarının ortaya çıkmasının ardından sol çevreler polise büyük tepki gösterdi.

Mülteciler karnavala gelmesin

Skandal e-postanın hemen sonrasında Eyalet Emniyet Müdürlüğü açıklama ile arasında mesafe koydu. Emniyet mesafe koyarken, Köln Karnaval Komitesi Başkanı Sigrid Krebs de düzenlenecek olan karnavala herkesin davetli olduğunu açıkladı. Köln Mülteciler Konseyi de bu skandala sessiz kalmadı. Açıklamayı yapan birimi ırkçı ifadeler kullanmakla suçladı.