DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Murat Boz sonunda isyan etti!

Murat Boz sonunda isyan etti!

14 Şubat sevgililer gününde Aslı Enver ile olan birlikteliğini sosyal medyadan duyuran Murat Boz, ilişkisini kabullenemeyen yaklaşık 3 bin takipçisini affetmedi.

Son çıkardığı ‘Janti’ albümüyle müzik listelerinde zirveye oturan popçu Murat Boz, sosyal medyadan sevgilisi Aslı Enver’e kötü yorum yapan fanlarını affetmedi.Kardeşim Benim filminde Burak Özçivit ile başrolü paylaşan Aslı Enver ve Murat Boz, tanışıp sevgili olmuşlardı. İkilinin aşkına Murat Boz’un takipçilerinden onay çıkmadı.Sevgilisi Aslı Enver hakkında olumsuz yorum yapan takipçileri için sessizliğini bozan Boz, birlikteliklerini istemeyen takipçilerini sosyal medya hesabından tek tek silmekle kalmayıp engelledi.murat-boz-asli-enver-takipcileriniMBFC (Murat Boz Fan Club) üyeleri, bu ikilinin birlikteliklerini istemeyip harekete geçtiler. Aslı Enver, aleyhine yorumlar yapıldı.

2-3 BİN TAKİPÇİSİNİ SİLDİ

Takipçilerinin bu tavrından sonunda bıkan popçu Murat Boz, yapılan kötü yorumlara karşı kayıtsız kalmadı. Sevilen popçu hakaret içerikli yorumlar yapan fanlarını tek tek sildi ve engelledi. Takipçilerine olan öfkesini bu şekilde dile getiren Boz, yaklaşık 2-3 bin takipçisini sildi.Aslı Enver’e instagram hesabı üzerinden ateş açanlara Boz kıyım yaptı. Boz’un bu hareketi üzerine Twitter’da #eskimuratnerede hashtag’i ile sert eleştirilerde bulundular.İşte Murat Boz’un takipçilerini silmesinin ardından gelen yorumlar:

SİLEREK CEZALANDIRDI

-“Aslı Enver çirkin bir kadın, bunu herkes biliyor. Fanlar Murat’a yakışmamasını söylüyorlar. Sadece söz, felsefi değil. Eski Murat’la yeni Murat’ın alakası yok.”-“Niye herşeyi Aslı’ya çekiyorsun. Aslı ile bir alakası yoktu o tagın. Hiç kimse Aslı’ya karşı birşey başlatmadı.”-“Muratcım siz büyük bir artistsiniz, siz ve başka şarkıcılar fanlarınızla star olmuşsunuz. 3 bin anı block etmek iyi bir hareket değil, onlar olmazsa siz artist olamazsınız.”-“Hiç kimsenin kimseyi beğenmemeye hakkı yok. Kalpleriniz bir sizin… Aslı Enver çok tatlı ve güzel kalpli bir kız. Murat Boz gerçek fanları onun sadece mutlu olmasını ister. İnşallah mutlu huzurlu olun diğerleri hiç önemli değil.”-“Ortalık bir anda Aslı fanıyla doldu. Murat’ı çok seviyoruz hepimiz onun için herşeyi yaparız. Onun aşık olduğu kadını da sonuna kadar sever ve koruruz. Destek veririz tıpkı Murat’a yaptığımız gibi. Murat’ın hiç sevgilisinin olmayacağını ya da hiç evlenmeyeceğini düşünmediniz heralde. O da bir yuva isteyebilir bu çok normal. Benze bazı insanların yaptığı gibi onlara karşı böyle birşey başlatmak çok yanlıştı ve cezalarını da aldılar.”