DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Fox TV’de deprem! Murat Güloğlu neden kovuldu?

Fox TV’de deprem! Murat Güloğlu neden kovuldu?

Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programının renkli sunucusu Murat Güloğlu’nun o sözleri affedilmedi. Murat Güloğlu neden kovuldu? Murat Güloğlu neden kovuldu? Azerbeycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in “Azerbaycan’da yarı başkanlık sistemi var. Ama bakınız nasıl bir başkanlık sistemi? Sanki aileden aileye geçen bir sistem. Demokrasi bu kadarsa, bu kadar bir sistem olur” sözlerini eleştiren Fatih Portakal’ın işine son

Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programının renkli sunucusu Murat Güloğlu’nun o sözleri affedilmedi. Murat Güloğlu neden kovuldu?

Murat Güloğlu neden kovuldu?

Azerbeycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in “Azerbaycan’da yarı başkanlık sistemi var. Ama bakınız nasıl bir başkanlık sistemi? Sanki aileden aileye geçen bir sistem. Demokrasi bu kadarsa, bu kadar bir sistem olur” sözlerini eleştiren Fatih Portakal’ın işine son verilmişti.

Murat Güloğlu işine neden son verildi

Azerbeycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in “Azerbaycan’da yarı başkanlık sistemi var. Ama bakınız nasıl bir başkanlık sistemi? Sanki aileden aileye geçen bir sistem. Demokrasi bu kadarsa, bu kadar bir sistem olur” sözlerini eleştiren Fatih Portakal’ın işine son verilmişti. Fatih Portakal depreminin ardından ikinci şok Murat Güloğlu’nun işine son verilmesi oldu.

Murat Güloğlu’nun kovulmasına neden olan o yorumu

7 Mart tarihli Çalar Saat yayınında ise Murat Güloğlu o konuyu yeniden gundeme getirdi. Murat Güloğlu, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva ile ilgili bomba bir açıklamada bulundu. Güloğlu, ikilinin durumu için “Düşünsenize, Başkan ile yardımcısı aynı yatakta… Tövbe ya Rabbim” diyerek çirkin bir benzetmede bulundu.

Murat Güloğlu’nun yerine kim gelecek?

Murat Güloğlu’nun bu çirkin benzetmesi kanalda deprem yarattı. Anında işine son verilen Murat Güloğlu’nun haberini Fox Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Engin Güner sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Engin Güner, Çalar Saat programının yeni sunucusunun İlker Karagöz olduğunu açıkladı. Güloğlu ise sosyal medya hesabından bu haberi doğruladı. Ve “Ailenizde yer almaktan her zaman onur ve gurur duydum. Engin bilginizden ve bilge duruşunuzdan faydalanmaya devam edeceğim. Sağolun @zumrl” dedi…

Murat Güloğlu o haberi doğruladı

Sonrasında ise Fox TV Haber Genel Yönetmeni Doğan Şentürk’e bir teşekkür mesajı paylaşan Murat Güloğlu, “Her şey için çok teşekkür ederim. @FOXhaber ve @FOXTurkiye Ailesi’nde yer almak her zaman onur vericiydi. Teşekkürler @dogansenturk” dedi.