DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Namağlup Beşiktaş hakeme yenildi!

Namağlup Beşiktaş hakeme yenildi!

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B grubunda Dinamo Kiev ile karşılaştı.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B grubundaki son maçında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyordu. Siyah beyazlıların gruptan çıkması için bu mücadele büyük önem taşıyordu. Ancak Beşiktaş maçı 6-0 kaybetti ve gruptan çıkma umutlarını kaybetti. Siyah beyazlılar yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek.26.dakikada Andreas Beck ve 56.dakikada Vincent Aboubakar’ın kırmızı kart ile oyundan atıldığı maçta Dinamo Kiev 1 de penaltı kazandı. Dinamo Kiev’in golleri Besedin, Yarmolenko, Buyalsky, Gonzalez, Sydorchuk ve Moraes kaydetti.

Grupta oynadığı diğer maçlar

Gruptaki ilk maçını Benfica karşısında oynayan Beşiktaş son dakikada Talisca’nın attığı golle maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Kartal sonrasında yeni evindeki ilk Şampiyonlar Ligi maçında sahadan yine 1-1’lik skorla ayrıldı.Beşiktaş’ın ilk galibiyetiyse Napoli deplasmanında geldi. Galibiyeti getiren gol son dakikada Aboubakar ile geldi. Bu maçın rövanşıysa Vodafone Arena’da 1-1 sona erdi. Son olarak yine kendi evinde ağırladığı Benfica karşısında ilk yarıyı 3-0 geride kapatan Beşiktaş ikinci yarıda Cenk, Quaresma ve Aboubakar ile bulduğu gollerle maçtan 3-3 beraberlikle ayrılmıştı.

Maçın ilk 11’leri:

Dinamo Kiev: Rudko, Antunes, Khacheridi, Vida, Besedin, Sydorchuk, Rybalka, Gonzalez, Burda, Buyalskiy, YarmolenkoBeşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Olcay, Aboubakar

Canlı Anlatım

Dinamo Kiev 6-0 Beşiktaş1.dakika: Maçın hakemi Craig Thomson’ın çaldığı ilk düdükle maç başladı.4.dakika: Adriano tarafından atılan pas Tolgay’a ulaştı. Tolgay verdiği pasta Aboubakar’ı düşündü ancak bu pozisyonda savunma başarılıydı.9.dakika: GOL! Sağ kanatta hızla ilerleyen Yarmolenko çizgiye kadar ilerledi. Çizgiden çıkardığı pas kaleciyi de geçti. Arka direkte boş durumda bulunan Artem Besedin golü atmakta zorlanmadı.26.dakika: PENALTI! Dinamo Kiev’li oyuncu Beşiktaş savunmasının arkasına sarktı. Andreas Beck ceza sahasında rakibini düşürdü ve bunun sonucunda Dinamo Kiev penaltı kazandı. Beck ise kırmızı kart ile cezalandırıldı.27.dakika: GOL! Penaltıyı gole çeviren isim Yarmolenko oldu.32.dakika: GOL! Defansta topu ayağından açan Tosic topu kaptırdı. Kalecinin önde olduğu pozisyonda Vitali Buyalsky ceza sahası dışından yaptığı aşırtma vuruşla golü buldu.45.dakika: GOL! Yarmolenko ile kontra atağa çıkan Dinamo Kiev’de topla buluşan Gonzalez’in şutu defansa çarpı ağlarla buluştu.46.dakika: Maçın hakemi Craig Thomson’ın çaldığı ikinci yarının ilk düdüğüyle ikinci yarı başladı.46.dakika: Beşiktaş’ta Gökhan Gönül ve Cenk oyunda. Çıkan isimler Olcay ve Tolgay.56.dakika: KIRMIZI KART! Rakibinden sıyrılmak isteyen Vincent Aboubakar ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla cezalandırıldı. Beşiktaş 9 kişi kaldı.60.dakika: GOL! Fabri soldan gelen ortada topu uzaklaştırdı ancak dönen topa vuran Sydorchuk golü attı.66.dakika: Dinamo Kiev’de Sydorchuk çıktı. Korzun oyuna dahil oldu.69.dakika: Dinamo Kiev’de Derlis Gonzalez çıktı. Viktor Tsygankov oyunda.77.dakika: Dinamo Kiev’de Besesin çıktı. Moraes oyunda.77.dakika: GOL! Kaleciyle karşı karşıya kalan Yarmolenko topu Fabri’ye nişanladı. Dönen topta topu filelere gönderen isim Moraes oldu.