DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Nebahat Çehre: O dizide rol almam

Nebahat Çehre: O dizide rol almam

72 yaşındaki usta oyuncu Nebahat Çehre’nin Star Tv’de yayınlanan ‘Paramparça’ dizisinde rol alacağı iddia edilmişti. Çehre iddiaları böyle yalanladı.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Leyla Tanlar, Alina Boz, Burak Tozkoparan, Hümeyra gibi ünlü isimlerin paylaştığı Paramparça dizisine Nebahat Çehre’nin katılacağı iddia edilmişti.En son ‘Kara Para Aşk’ dizisinde rol alan 72 yaşındaki usta sanatçı iddiaları yalanladı. Çehre iddiaları “Bana kimseden teklif gelmedi. Ne kadar seçici olduğumu herkes bilir. Gelse bile kabul etmem. Üçüncü sezonu başlayacak bir dizide yer almam. Yeni sezon için projeleri değerlendiriyorum” bu sözlerle çürttü.

Nebahat Çehre hakkında çıkan iddia

En son Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, A.Ş.K, Kara Para Aşk gibi başarılı yapımlarda rol alan Nebahat Çehre’nin adı ‘Paramparça’ dizisinde anılıyor. Eğer iddialar doğru ise Çehre uzun bir aradan sonra ekranlara dönecek ve dizide ‘Dilara’ karakterine hayat veren Ebru Özkan’ın annesi olarak devam edecek. Rolün usta oyuncuya götürüldüğü ancak kararının ne olduğu henüz resmi olarak açıklanmadı.Ekranların sevilen dizisi ‘Paramparça’da ismi geçen bir diğer isimde Meryem Uzerli. Türk televizyon tarihine damga vuran ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisiyle keşfedilen ve milyonlarca kitleye ulaşan Uzerli, ‘Tükenmişlik Sendromu’na yakalanmış ve diziden ani bir kararla ayrılıp yurt dışına çıkmıştı. Uzun bir süre ekranlara dönmeyen Uzerli, Star Tv’de başrollerini Murat Yıldırım ve Uğur Polat’la paylaştığı ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisiyle ekranlara geri dönüş yapmıştı.Kanalın büyük umutlarla yayına aldığı ‘Gecenin Kraliçesi’ dizisi istenilen başarıyı bir türlü yakalayamadı. Dizi 15. bölümüyle ekranlara veda etti.Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da teklif gönderdiAtv’nin reyting rekorları kıran, başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Ozan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu gibi ünlü isimlerin paylaştığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Meryem Uzerli’ye teklif gönderildi. Güzel oyuncuyla anlaşma sağlanamayınca Uzerli’ye teklif edilen rol Sanem Çelik’e verildi.