DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
O Hayat Benim’den iki başrol ayrılıyor

O Hayat Benim’den iki başrol ayrılıyor

Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem’in paylaştığı Fox Tv’de yayınlanan ‘O Hayat Benim’ dizisinde sular durulmuyor.2014 yılından beri devam eden O Hayat Benim dizisinde hiç beklenmeyen bir ayrılık yaşanmıştı. Dizide Bahar karakterien hayat veren Ezgi Asaroğlu ilk bölümünden beri devam ettiği diziden ayrılmıştı.Güzel oyuncunun Meryem Uzerli gibi ‘Tükenmişlik Sendromu’na yakalandığı için diziden ayrıldığı açıklandı. İlişkisine

Başrollerini Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Keremcem’in paylaştığı Fox Tv’de yayınlanan ‘O Hayat Benim’ dizisinde sular durulmuyor.2014 yılından beri devam eden O Hayat Benim dizisinde hiç beklenmeyen bir ayrılık yaşanmıştı. Dizide Bahar karakterien hayat veren Ezgi Asaroğlu ilk bölümünden beri devam ettiği diziden ayrılmıştı.Güzel oyuncunun Meryem Uzerli gibi ‘Tükenmişlik Sendromu’na yakalandığı için diziden ayrıldığı açıklandı.

İlişkisine de son noktayı koydu

Ezgi Asaroğlu’nun dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü ve rol arkadaşı Keremcem ile uzun süredir birlikteydiler. Ayrılma kararı alan çift uzun süre biraraya gelmedi.Sorunları halletmek için bir araya gelen aşıklar başarılı olamayınca ilişkilerine noktayı koydular.

Diziden ayrılma nedeni ilişkisi

Asaroğlu’nun diziden ayrılma sebebinin Keremcem ile olan ilişkisinin bitmesi olduğu öğrenildi.Güzel oyuncu dizinin yapımcılığını yapan Pastel Film’e ayrılma nedeni olarak, tükenmişlik sendromuna yakalandığını ve bir süre dinlenmek istediğini yeni sezonda kadroda yer almak istemediğini söyledi.

Yapımcı doğruladı

Dizinin yapımcısı Hüseyin Samsun’da Asaroğlu’nun ayrılmak istediğini doğruladı ancak henüz kesin kararın verilmediğini açıkladı.Yapımcı Samsun, hafta içinde oyuncuyla bir araya geleceklerini ve toplantı sonrası son kararın verileceğini söyledi.

Keremcem’de diziden ayrılacak

Öte yandan Ezgi Asaroğlu’nun diziden ayrılmasından sonra Keremcem’in de diziden ayrılacağı iddia edildi.