DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
‘O Hayat Benim’ dizisinde yaprak dökümü

‘O Hayat Benim’ dizisinde yaprak dökümü

Fox Tv’nin başarılı dizisi ‘O Hayat Benim’ de yaprak dökümü yaşanıyor. Peş peşe gelen ayrılık haberlerinin ardından dizinin yönetmeni Hamdi Alkan’ın da diziyi bıraktığı açıklandı.

Fox Tv’nin başarılı dizisi o Hayat Benim’de ortalık iyice karıştı. Geçtiğimiz haftalarda dizinin başrol oyuncusu Ezgi Asaroğlu, Ahu Sungur, Zerrin Sümerler, Ayça Damgacı’nın diziden ayrıldığı açıklanmıştı.’O Hayat Benim’ dizisinde yaprak dökümü tüm hızıyla devam ediyor. 2014 yılından bu yana dizinin yönetmen koltuğunda oturan Hamdi Alkan’ın da diziyi bıraktığı ortaya çıktı.Dizide rol alan Hamdi Alkan’ın eşi Selen Görgüzel’in yeni sezonda ‘O Hayat Benim’ dizisinde ‘Cevriye’ karakterine hayat vermeye devam edeceği açıklandı.Hamdi Alkan’ın yeni sinema filmi içi diziden ayrıldığı öğrenildi. Alkan Bodrum’da kampa girip yeni film için kolları sıvadı.

O Hayat Benim'de yaprak dökümü
O Hayat Benim’de yaprak dökümü

O Hayat Benim’de yaprak dökümü

2014 yılından beri devam eden O Hayat Benim dizisinde hiç beklenmeyen bir ayrılık yaşanmıştı. Dizide Bahar karakterien hayat veren Ezgi Asaroğlu ilk bölümünden beri devam ettiği diziden ayrılmıştı.

Güzel oyuncunun Meryem Uzerli gibi ‘Tükenmişlik Sendromu’na yakalandığı için diziden ayrıldığı açıklandı.İlişkisine de son noktayı koyduEzgi Asaroğlu’nun dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü ve rol arkadaşı Keremcem ile uzun süredir birlikteydiler. Ayrılma kararı alan çift uzun süre biraraya gelmedi.
Sorunları halletmek için bir araya gelen aşıklar başarılı olamayınca ilişkilerine noktayı koydular.

Diziden ayrılma nedeni ilişkisiAsaroğlu’nun diziden ayrılma sebebinin Keremcem ile olan ilişkisinin bitmesi olduğu öğrenildi.

Güzel oyuncu dizinin yapımcılığını yapan Pastel Film’e ayrılma nedeni olarak, tükenmişlik sendromuna yakalandığını ve bir süre dinlenmek istediğini yeni sezonda kadroda yer almak istemediğini söyledi.Yapımcı doğruladıDizinin yapımcısı Hüseyin Samsun’da Asaroğlu’nun ayrılmak istediğini doğruladı ancak henüz kesin kararın verilmediğini açıkladı.
Yapımcı Samsun, hafta içinde oyuncuyla bir araya geleceklerini ve toplantı sonrası son kararın verileceğini söyledi.Keremcem’de diziden ayrılacakÖte yandan Ezgi Asaroğlu’nun diziden ayrılmasından sonra Keremcem’in de diziden ayrılacağı iddia edildi.