DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ozbi, referandum öncesi çektiği bu klip ile çok tartışılacak

Ozbi, referandum öncesi çektiği bu klip ile çok tartışılacak

Rap müziği yaşam felsefesi olarak benimseyen ünlü sanatçı Ozbi (Onur Dursun), 16 Nisan referandumu öncesinde Sony Music Türkiye ve Basemode Records işbirliği ile yeni bir çalışma yayımladı. Müzisyen, aşkı savunanların manifestosu niteliğindeki “Kalbine Sor” isimli çalışma için hayır kampanyasını bariz bir şekilde destekleyen bir klip çekti. KLİPTE BOL BOL HAYIR PROPAGANDASI YAPILIYOR Klipteki sahneler, referanduma

Rap müziği yaşam felsefesi olarak benimseyen ünlü sanatçı Ozbi (Onur Dursun), 16 Nisan referandumu öncesinde Sony Music Türkiye ve Basemode Records işbirliği ile yeni bir çalışma yayımladı. Müzisyen, aşkı savunanların manifestosu niteliğindeki “Kalbine Sor” isimli çalışma için hayır kampanyasını bariz bir şekilde destekleyen bir klip çekti.

KLİPTE BOL BOL HAYIR PROPAGANDASI YAPILIYOR

Klipteki sahneler, referanduma birkaç gün kala büyük bir tartışmayı beraberinde getirecek gibi görünüyor. Klip boyunca bir kadın sivil polisler tarafından kovalanıyor ve nihayet yakalanıyor. Yakalandığında ise çantasından barışın simgesi güvercin çıkıyor. Kovalama sahnelerinde ise duvarlardaki hayır kampanyasına ilişkin sloganlar net bir şekilde görülüyor.

OZBİ BU KEZ DE GÖZALTILARI PROTESTO EDİYOR

Ozbi ise şarkısını sürekli olarak demir parmaklıklar arkasında loş bir ortamda seslendiriyor ve bu şekilde özellikle darbe teşebbüsünden sonra yoğunlaşan gözaltıları protesto ediyor.

Şarkının sözleri Ozbi’ye ait, müziği ise yine Ozbi ve Murat Karatağ imzalı. Cihan Aydın prodüksiyonunda Kadıköy sokaklarında çekilen klibin yönetmen koltuğunda şarkının sahibi oturuyor. Mix işlemleri Murat Karatağ ve Babajim İstanbul stüdyolarında Adham Farid tarafından yapılan parçanın mastering’i de yine Babajim İstanbul stüdyolarında Güven Eroysal tarafından yapılmış.

GEZİ OLAYLARINDA DA ASİ ADLI PARÇASIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Serdar Arslanbaba’nın sanat yönetmenliğini, Metin Göktel’in (Bela) kurgusunu, Çağlar Özlek’in Fono Film stüdyolarında color işlemini üstlendiği video klipte, Nazlı Benan Özkaya, Erdeniz Kurucan ve Yiğit Yalkın rol alıyor.

Ozbi, Gezi olaylarında da ‘Asi’ isimli parçası sebebiyle tartışma konusu olmuştu.