DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Özge Özpirinçci ve Berna Laçin’e tepki yağdı

Özge Özpirinçci ve Berna Laçin’e tepki yağdı

Özge Özpirinçci ve Berna Laçin, sosyam medya hesaplarından ‘sokağa çıkmayın” paylaşımları yapınca binlerce tepkinin hedefi oldular.

Özge Özpirinçci ve Berna Laçin, sosyam medya hesaplarından ‘sokağa çıkmayın” paylaşımları yapınca binlerce tepkinin hedefi oldular. Sosyal medya kullanıcıları iki oyuncuyada tepki ve hakaret mesajları attı.Yaşanan darbe girişimi sonrası siyasiler ‘sokağa çıkın’ çağrısı yaptı. Milyonlarca halk sokağa döküldü. Özge Özpirinçci ve Berna Laçin ‘evinizde oturun, sokağa çıkmayın çağrısı yapınca olanlar oldu.

Özge Özpirinçci sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı;

“Ben 86 doğumluyum. Darbe görmedim, dinledim, filmlerini izledim. Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kendiniz ve ülkeniz için yapacağınız en güvenli hareket evinizde kalmak. Ailenizle, sevdiklerinizle evinizde kalın! Lütfen sokaklara çıkmayın! Bulunduğunuz yerde kalın! 24 saat bekleyin. Galeyana gelmeyin!”

Berna Laçin ise şu paylaşımda bulundu;

“Büyük sözü dinleyin, evinize gidin! Biz bu filmi daha önce de gördük! Evinizde oturun! Bu darbe girişimi kime karşıydı o bile belli değil!”Paylaşımları büyük tepki alan iki oyuncununda binlerce hayranı takip etmeyi bıraktı.