DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Perihan Savaş Askere uygulanan şiddete tepki gösterdi

Perihan Savaş Askere uygulanan şiddete tepki gösterdi

Ünlü oyuncu Perihan Savaş sokakta vatandaş tarafından saldırıya uğrayan askerlere sosyal medya hesabından böyle sahip çıktı.

Ünlü oyuncu Perihan Savaş sokakta vatandaş tarafından saldırıya uğrayan askerlere sosyal medya hesabından böyle sahip çıktı.15 Temmuz Cuma günü ülkemizde yaşanan darbe girişiminden sonra siyasiler vatandaşı meydanlara davet etmişti. “Tatbikat var” “Eylem var” gibi çeşitli bahanelerle göreve çıkarılan ve hiç bir şeyden haberi olmayan Er’ler vatandaş tarafından saldırıya uğraşmıştı.

Askerlerin fotoğrafını paylaşan Perihan Savaş uygulanan şiddete sosyal medya hesabından böyle tepki gösterdi;

‘Görevi sadece aldığı emri uygulamak olan ne olduğunu anlamamış korkudan ağlayan 20 yaşındaki bu yavrulardan ne istediniz yuhhh size vicdansızlar.’perihan savas twitter tepki

Perihan Savaş’ın tepkisinin ardından birçok kullanıcı da tepkisini gösterdi:
*Allah Bin Türlü Belanizi Versin Elleriniz Kirilsin Mehmetçiğe Uzanan Eller Sizinde Askerde Evlatlariniz Var Sokağa Cikmakla Darbeyi Kurtarmadiniz Küçük Beyinliler Sizin Gibi Beyinsizler Oldukça Türkiye’nin Hali Vah.
*Çocuklarımıza vuran bu ellerin hesabı budünyada olmasada öbür dünyada hesabı sorulacaktur.
*Bu memlekette cani heleki cahil olduktan sonra canımız cocuklarımız rıks altında yazık oldu mehmetçiğe emir kuluydu onlar alçaklar k.çınız yiyorsa dağa çıksanıza torerle savaşmaya aptal beyinsizler bu sarıklılarda tehlikeli vatanım için esas cani bunlardan çıkıyr üzgünüm çokkkk ne hale geldi toplum allah sonumuzu hayretsin.
*Bizim musalmanligmiz nerde qaldi eyyyy insanlar elernizi vicaniniza qoyun.
*Emir kulu olan onlara kalkan eller kırılsın…
*Mehmetciklerimin gözyaşlarını akıtan caniler vatan hainleri Allah sizleri kahretsin.
*Nasıl kıyarsınız askerimize allah ellerinizi kırsın.
*Elleri kirilasicalar..bu cocuklara nasil kiyiyorsunuz?..asil kizmaniz gereken lüzumsuz insanlarin pesinden koyun gibi kosuyorsunuz.. Bu masum askerlerin canlarını yaktiniz bunun hesabini elbet vereceksiniz.