DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Lukas Podolski’nin yaptığı hareket olay oldu

Lukas Podolski’nin yaptığı hareket olay oldu

Galatasaray’ın Alman yıldızı Podolski, Gençlerbirliği ile oynanan maçta yaptığı hareketle olay oldu. 9. dakikada Gençlerbirliği’nden Luccas Claro ile ikili mücadeleye giren Alman futbolcu pozisyonda rakibine dirsek attı. Bu hareket sosyal medyada geniş yankı buldu. Fırat Aydınus, bu pozisyonun ardından sadece faulle yetindi. Gençlerbirliği oyuncularıysa hakeme yoğun itirazlarda bulunurken Alman oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu. Sosyal medyadan

Galatasaray’ın Alman yıldızı Podolski, Gençlerbirliği ile oynanan maçta yaptığı hareketle olay oldu.

9. dakikada Gençlerbirliği’nden Luccas Claro ile ikili mücadeleye giren Alman futbolcu pozisyonda rakibine dirsek attı. Bu hareket sosyal medyada geniş yankı buldu.

Fırat Aydınus, bu pozisyonun ardından sadece faulle yetindi. Gençlerbirliği oyuncularıysa hakeme yoğun itirazlarda bulunurken Alman oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu.

Sosyal medyadan tepkiler gecikmedi

Rakip takım taraftarları Poldi ve Fırat Aydınus’a sitem etti. Alman oyuncunun bu hareketinin ardından kırmızı kart görmesi gerektiğini savunan binlerce tweet atıldı.

Podolski’nin ilk vukuatı değil

Bu hareket oyuncunun ilk vukuatı değil. Süper Lig’de oynanan Çaykur Rizespor ve Beşiktaş maçlarında rakibine dirsek atmasına karşın hakemlerden sarı ya da kırmızı kart görmedi.