DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Raydan çıkan tren felakete yol açtı!

Raydan çıkan tren felakete yol açtı!

Suudi Arabistan’ın doğusunda raydan çıkan tren felakete yol açtı. Trenin bir vagonun devrilmesi sonucunda yolculuk yapan 18 kişinin ağır şekilde yaralandığı açıklandı.Suudi Arabistan’da meydana gelen tren kazasını ülkenin resmi haber ajansı olan SPA duyurdu. Resmi haber ajansı olan SPA’da yer alan haberde, Demir Yolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama geldiği belirtildi. Yazılı açıklamada Suudi Arabistan’ın

Suudi Arabistan’ın doğusunda raydan çıkan tren felakete yol açtı. Trenin bir vagonun devrilmesi sonucunda yolculuk yapan 18 kişinin ağır şekilde yaralandığı açıklandı.Suudi Arabistan’da meydana gelen tren kazasını ülkenin resmi haber ajansı olan SPA duyurdu. Resmi haber ajansı olan SPA’da yer alan haberde, Demir Yolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama geldiği belirtildi. Yazılı açıklamada Suudi Arabistan’ın doğusundaki Ed-Dammam kenti yakınlarında şiddetli yağmurların çoğalması nedeni ile sel meydana geldi. Bölgeyi etkisi altına alan sel tren hattının yerinden oynamasına neden oldu.

Raydan çıkan tren felakete yol açtı!

Demir Yolları Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, tren hattını yerinden oynaması nedeni ile Riyad-Ed-Demmam seferini gerçekleştiren yolcu treni raydan çıktı. Trenin raydan çıkması sonucu vagonlar birbirinden ayrıldı. 5 numaralı vagon devrilirken, 18 kişinin o esnada ağır şekilde yaralandığı belirtildi.Suudi Arabistan’da yaşanan bu talihsiz kazanın yanı sıra Riyad ve Asir bölgelerinde 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin de kaybolduğu ifade edildi.