DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Rıza Kayaalp’den kötü haber

Rıza Kayaalp’den kötü haber

Brezilya’da gerçekleşen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılan milli güreşçi Rıza Kayaalp’den kötü haber geldi.\r\n

Brezilya’da gerçekleşen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na katılan milli güreşçi Rıza Kayaalp’den kötü haber geldi.Milli güreşçi Rıza Kayaalp, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’ndan üzülerek ayrıldı. Carioca Arena’da gerçekleşen yarışa katılan başarılı güreşçi Rıza Kayaalp, zorlu bir rakip ile karşım karşıya geldi. Rıza Kayaalp, Kübalı  güreşçi Mijain Lopez Nunez ile maça başladı.  Kübalı Mijain Lopez Nunez maçın ardından galip olarak altın madalyayı alırken, Rıza Kayaalp üzüntüyle ayrıldı.

GÜMÜŞ MADALYA RIZA KAYAALP’İN OLDU

riza-kayaalp-rioRıza Kayaalp, Kübalı rakibi Mijain Lopez Nunez teknik üstünlükle yenilerek altın madalyayı kaybetti. Altın madalyayı kaybeden başarılı Türk milli güreşçi Rıza Kayaalp gümüş madalyanın sahibi oldu. Çok sayıda dünya ve Avrupa madalyasına sahip olan güreşçi ürkiye’nin 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’ndaki ikinci gümüş madalyasına hak kazandı.

3 Türk sporcu Almanya’yı temsil edecek!

Dünyanın dört bir yanından katılan en iyi sporcuların ter döktüğü 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na 3 Türk sporcu damgasını vurdu. 3 Türk sporcu Almanları temsilen Olimpiyatlarda mücadele edecek.Brezilya’da büyük bir ilgi ile takip edilen 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda, Almanları temsil etmek için 3 Türk sporcu katılıyor. Almanya Tekwando Milli Takımı’nı temsilen katılacak olan bayan sporcu Rabiye Güleç, erkeklerde ise Tahir Güleç ve Levent Tuncat en iyi şekilde müdahale edecek.

TÜRKİYE’NİN GURURU OLDULAR

alman-sporcularRabiye Güleç, Tahir Güleç ve Levent Tuncat Almanya’da dünyaya gelmiş ve küçük yaştan beri tekwando ile uğraşmışlar. Küçük yaştan bu yana katıldıkları tüm müsabakalarda üstün başarı gösterip sayısız madalyalar kazanmışlardır. Almanya Milli takımı adına ter döken başarılı gençler Alman spor tarihine büyük harflerle adlarını yazdırmışlardır. Elde ettikleri üstün başarılar ile Türkiye’nin gururu oldular. Bu 3 önemli sporcu Alman Tekwando milli takımının bel kemiğini oluşturuyor.

2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda yarışacak olan Tahir Güleç, 1993 yılında Nürnberg’de dünyaya geldi. Tahir Güleç 23 yaşında ve 80 kilo. 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’nda çok güçlü rakipler ile karşılacak. En güçlü rakibi ise adını Tekwando’nun kıralı olarak duyurmuş 38′ yaşındaki Amerikalı sporcu Steven Lopez olacak. 38′ yaşındaki Amerikalı sporcu Steven Lopez beş dünya ve üç kez de Olimpiyat Şampiyonu olmuştur.