DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden 64 hasta kaçırıldı

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden 64 hasta kaçırıldı

Çin’de hiç yaşanmamış bir olay yaşandı. Çin’in Guiyang kentindeki bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden 64 hasta kaçırıldı. Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde görev yapan bir psikiyatr, tedavi gören 64 hastayı kaçırdı. Doktorun hasta yakınları ve vasilere hiç bir bilgi vermediği ortaya çıktı. Guiyang kentindeki Guihang 300 Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi yetkilileri, hastaları kaçıran psikiyatr Yang Şaoley’in hiç kimseye

Çin’de hiç yaşanmamış bir olay yaşandı. Çin’in Guiyang kentindeki bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden 64 hasta kaçırıldı.

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde görev yapan bir psikiyatr, tedavi gören 64 hastayı kaçırdı. Doktorun hasta yakınları ve vasilere hiç bir bilgi vermediği ortaya çıktı. Guiyang kentindeki Guihang 300 Akıl ve Ruh Sağlığı Hastanesi yetkilileri, hastaları kaçıran psikiyatr Yang Şaoley’in hiç kimseye bilgi vermeden 64 hastayı kaçırdığını açıkladı. Hastaların kaçırılmasının hemen ardından 11 sağlık görevlisi işi bıraktı.

Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden 64 hasta kaçırıldı

Kaçırılma ile gündemi sallayan hastanenin yetkililerinden açıklama geldi. Yetkililerin yaptığı araştırmaya göre psikiyatr Yang Şaoley’in daha iyi sağlık şartları vaadiyle hastaları kaçırdığını, doktor ve hemşirelerin de daha yüksek ücret için iş bıraktığını açıkladı. Bunun yanı sıra yetkililer psikiyatr Yang Şaoley ve sağlık personelleri hakkında yasal işlem başlatacağını ifade etti.