DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Saldırgan Aleyna Tilki’nin bakın neyi çıktı

Saldırgan Aleyna Tilki’nin bakın neyi çıktı

Genç besteci Emrah Karaduman’nın uğradığı bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren isim Aleyna Tilki’nin bakın neyi çıktı? Eskişehir’deki programı için yola çıkan genç besteci Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırının üzerinden çok geçmeden yakalanan saldırgan Aleyna Tilki’nin hayranı çıktı. Saldırgan, “Aleyna Tilki’ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım” dedi. Saldırgan Aleyna Tilki’nin bakın neyi çıktı Aleyna Tilki ise saldırı haberini

Genç besteci Emrah Karaduman’nın uğradığı bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren isim Aleyna Tilki’nin bakın neyi çıktı?

Eskişehir’deki programı için yola çıkan genç besteci Emrah Karaduman bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırının üzerinden çok geçmeden yakalanan saldırgan Aleyna Tilki’nin hayranı çıktı. Saldırgan, “Aleyna Tilki’ye platonik aşığım. O yüzden bıçakladım” dedi.

Saldırgan Aleyna Tilki’nin bakın neyi çıktı

Aleyna Tilki ise saldırı haberini alır almaz Emrah Karaduman’ın yanına koştu. Yoğun bakıma alınan Karaduman’ı ziyaret eden Aleyna durumunun iyi olduğunu söyledi. Saldırganın ise Aleyna Tilki’ye karşı platonik bir aşkı olduğu ve bıçaklı saldırıyı da bu yüzdn yaptığı öne sürüldü. Aleyna Tilki‏ sosyal medya hesabından “Arkadaşlar her şey yolunda. Haberlerdeki abartılara inanmayın. Emrah’ın sağlık durumu gayet yerinde” mesajını yayınladı.

Saldırgan Aleyna Tilki'nin bakın neyi çıktı

Sağlık durumu iyi

Yaşanan olayın çok üzücü olduğunu ifade eden Aleyna Tilki, “Arkadaşlar çok üzücü bir olay yaşadık. Ama Allah’a şükürler olsun ki çok ucuz atlattık. Gayet iyiyiz. Kendisi çok iyi. Tabi ki de çok üzgünüz. Şuanda verebileceğim bilgi budur. Bir de adli bir olay olduğundan çok da fazla konuşmanın, irdelemenin uygun olmadığını düşünüyorum. Çok çok iyiyiz, hiçbir sorunu yok” dedi.