DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Samsung Galaxy S8’den ilk görüntüler!

Samsung Galaxy S8’den ilk görüntüler!

Teknoloji devi Samsung’un yeni telefonu Samsung Galaxy S8’in ilk görüntüleri sızdırıldı. Galaxy S8 ne kadar? Samsung Galaxy S8 ne zaman çıkacak?Samsung son bombası Galaxy S8’in her gün yeni bir görüntüsü internete sızdırılıyor. Samsung az bir süre sonra duyurusunu yapacağı mükemmel telefonu Galaxy S8’i herkes merakla bekliyor. Tasarımı kesinleşen telefon ile ilgili her geçen gün yeni

Teknoloji devi Samsung’un yeni telefonu Samsung Galaxy S8’in ilk görüntüleri sızdırıldı. Galaxy S8 ne kadar? Samsung Galaxy S8 ne zaman çıkacak?Samsung son bombası Galaxy S8’in her gün yeni bir görüntüsü internete sızdırılıyor. Samsung az bir süre sonra duyurusunu yapacağı mükemmel telefonu Galaxy S8’i herkes merakla bekliyor. Tasarımı kesinleşen telefon ile ilgili her geçen gün yeni görüntüler ortaya çıkıyor. Bu model akıllı telefon dünyasının en çok merak edilenleri arasında ilk sırada yerini aldı. Samsung, Galaxy Note 7’de yaşadığı büyük hüsranı bu son model ile telafi etmek istiyor.

Samsung Galaxy S8’den ilk görüntüler!

Samsung Galaxy S8’in internete sızdırılan görüntülerinde tasarım konusunda bir değişiklik yapılmadığı görülüyor. Galaxy S8’in dün paylaşılan görüntülerin ardından bugün bir ilk yaşandı. Bugün çalışır halde olan görüntüleri yayınlandı. Samsung bu model de yepyeni özelliklere imza attı. Samsung cihazlardaki ‘fiziksel home tuşu’nu kaldırması ve ince çerçeveler kullanılması ile rakiplerini gözünü korkutacak gibi. Bu zamana kadar akıllı telefonlarında sanal tuşlar kullanan Samsung, Galaxy S8’de kullandığı yüksek çözünürlüklü ekran ile fark yaratacak.