DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Samsung Galaxy S8 ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

Samsung Galaxy S8 ne zaman çıkacak? Fiyatı ne olacak?

Samsung’un merakla beklenen amiral gemisi olan Galaxy S8, ne zaman piyasaya sürülecek, fiyatı ne kadar olacak? Telefonun tanıtım tarihi belli oldu. 29 Mart tarihinde organize edilecek olan New York’taki etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S8’in ön sipariş ve çıkış tarihi de netleşti. Snapdargon 835 yonga setinden güç alan telefonun GPU’su Adreno 540 olacak. 4 GB RAM

Samsung’un merakla beklenen amiral gemisi olan Galaxy S8, ne zaman piyasaya sürülecek, fiyatı ne kadar olacak? Telefonun tanıtım tarihi belli oldu.

29 Mart tarihinde organize edilecek olan New York’taki etkinlikte tanıtılacak olan Galaxy S8’in ön sipariş ve çıkış tarihi de netleşti.

Snapdargon 835 yonga setinden güç alan telefonun GPU’su Adreno 540 olacak. 4 GB RAM kapasitesine bulunan Galaxy S8, 64 GB dahili depolamaya sahip. Batarya ise 3000 mAh gücüyle telefonu destekleyecek. 12 MP arka kameraya ve 8 MP ön kamera eşlik ediyor.

Yeni modelde diğer modellere göre daha farklı bir tasarım kullanıldı. 5.8 inç büyüklüğe ve 1440×2560 çözünürlüğe sahip ekranda kavisli bir tasarım tercih edildi. Bu nedenle diğer S serilerine göre daha farklı bir tasarım bizleri bekliyor.

Ne zaman satışa sunulacak?

Galaxy S8 ile ilgili en çok merak edilen kısım ise tasarımdan çok maddiyat ve ürünün satışa sunulma tarihi olsa gerek. S8’in dünyaya sevkiyatının 29 Nisan’da New York’ta yapılacak lansmanın hemen sonrasında başlayacağı söyleniyor. Ön sipariş için ise 10 Nisan tarihinden bahsediliyor.

Stoklarda oluşabilecek sıkıntılarda ön sipariş veren tüketicilere öncelik verilecek. Telefonun dağıtımına 21 Nisan’da başlanacağı söyleniyor.

Fiyatsa şu anda büyük bir soru işareti. S8’in fiyatıyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bir iddiaya göre telefon Avrupa genelinde 800 Euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.