DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Şanlıurfa’daki patlamada şehit sayısı yükseldi

Şanlıurfa’daki patlamada şehit sayısı yükseldi

Dün gece Şanlıurfa Viranşehir’deki hakim ve savcıların ikamet ettiği lojmanlarda meydana gelen patlamada şehit sayısı yükseldi. Yaralıların sayısında da artış oldu.Şanlıurfa’da dün gece terör saldırısı ile sarsıldı. Viranşehir’deki hakim ve savcıların oturduğu lojmanlara bombalı araç ile birlikte saldırı düzenlendi. Saldırının sonrasında açıklanan bilgilerde bir küçük çocuğunun hayatını kaybettiği belirtildi. Bugün gelen haberde ise şehit olanların

Dün gece Şanlıurfa Viranşehir’deki hakim ve savcıların ikamet ettiği lojmanlarda meydana gelen patlamada şehit sayısı yükseldi. Yaralıların sayısında da artış oldu.Şanlıurfa’da dün gece terör saldırısı ile sarsıldı. Viranşehir’deki hakim ve savcıların oturduğu lojmanlara bombalı araç ile birlikte saldırı düzenlendi. Saldırının sonrasında açıklanan bilgilerde bir küçük çocuğunun hayatını kaybettiği belirtildi. Bugün gelen haberde ise şehit olanların sayısının yükseldiği açıklandı. Küçük çocuğun yanı sıra bir de bekçinin de hayatını kaybettiği belirtildi. Hayatını kaybedenlerin yanı sıra dün sayısı 15 olan yaralıların bugün 34’e yükseldiği ifade edildi.

Şanlıurfa’daki patlamada şehit sayısı yükseldi

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, “Viranşehir ilçemizde Adliye personelinin ikamet ettiği lojmanlara düzenlenen bombalı saldırıda, lojmanlarda görevli Viranşehir Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çalışan Mahalle Bekçisi İbrahim Kete şehit olmuştur. Patlamanın ardından kaybolduğu yönünde alınan bilgiler üzerine patlamanın yol açtığı enkazda başlatılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda İbrahim Kete’nin cansız bedenine ulaşılmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Mahalle bekçisi de hayatını kaybetti

Saldırıda hayatını kaybeden küçük çocuğun ise lojmanlarda görev alan Viranşehir Emniyet Müdürlüğü’nde çalışan mahalle bekçisi İbrahim Kete’nin oğlu olduğu ortaya çıktı. Saldırının ardından kayıp diye aranmaya başlanan İbrahim Kete’nin de enkaz altına cansız bedenine rastlandı. Olay yerine gelen polis ekipleri saldırının olduğu bölgeyi çember altına aldı. Bazı adreslere de eş zamanlı baskın yapıldı. Patlamayla ilişkin çok yönlü soruşturma sürdürülüyor.