DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sen Anlat Karadeniz 7. yeni bölüm fragmanı izle

Sen Anlat Karadeniz 7. yeni bölüm fragmanı izle

Atv ekranlarının kısa sürede başarı yakalayan dizisi Sen Anlat Karadeniz, her hafta Çarşamba günleri yepyeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz 7. yeni bölüm fragmanı izle. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler yaşanacak? Tahir her zaman ki acımasızlığıyla Nefes’e kalmasını söyleyecek. Peki Yiğit, Vedat’ın elinden kurtulabilecek mi? Tahir’in nişanlısı Saniye ölecek mi? Sen

Atv ekranlarının kısa sürede başarı yakalayan dizisi Sen Anlat Karadeniz, her hafta Çarşamba günleri yepyeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Sen Anlat Karadeniz 7. yeni bölüm fragmanı izle. Peki Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde neler yaşanacak? Tahir her zaman ki acımasızlığıyla Nefes’e kalmasını söyleyecek. Peki Yiğit, Vedat’ın elinden kurtulabilecek mi? Tahir’in nişanlısı Saniye ölecek mi? Sen Anlat Karadeniz 7. yeni bölümde Vedat ile karşı karşıya gelen Tahir ve Nefes, Yiğit’i alabilecek mi? Sen Anlat Karadeniz 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 7. yeni bölüm fragmanı izle.

Sen Anlat Karadeniz dizisi 7. yeni bölüm fragmanını izlemek için tıklayınız.

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicisini ekranlara kilitleyen Sen Anlat Karadeniz dizisi heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Nefes’i Vedat’ın elinden kurtaran Tahir, Yiğit’i de onun eline bırakmayarak kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Nefes’e onunla evlenmediği sürece Yiğit’i göremeyeceğini söyleyen Vedat, her zaman ki acımasız kişiliği ile Tahir’in karşısına çıkacaktır. Nefes ile Tahir arasında ki tatlı çekişmeler ise onları bir adım daha yakınlaşmaya götürecektir. Tahir’in nişanlısı Saniye ise daha fazla dayanamayarak intihar etmeye kalkışır. Saniye’yi odasında baygın halde gören annesi ve babası onu hemen hastaneye kaldırırlar. Peki Saniye ölecek mi?

Sen Anlat Karadeniz

Sen Anlat Karadeniz dizisi 7. yeni bölüm ne zaman?

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi başarılı isimlerin yer aldığı, heyecan dolu bölümü ile ekranlara gelmeyi bekleyen Sen Anlat Karadeniz dizisi her Çarşamba günü saat 20:00’da Atv ekranlarında!

Sen Anlat Karadeniz oyuncuları kimlerdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisinde, Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman gibi başarılı isimler yer almaktadır.

Sen Anlat Karadeniz son bölümde neler yaşandı?

Sen Anlat Karadeniz dizisi 6. bölümde, Mustafa Eyşan’ı kaçırarak intikam alma peşindedir. Vedat ise Nefes’i onunla evlenmez ise Yiğit’i bir daha görememesi ile tehdit eder. Tahir ise, Nefes’i kurtardıktan sonra, Yiğit’in peşine düşer. Peki Nefes, Vedat’la evlenmeyi kabul edecek mi?