DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Şenol Güneş: Futbol hayatı biter

Şenol Güneş: Futbol hayatı biter

Eibar ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Sosa, Gomez, Balotelli, Kolarov gibi isimler ile ilgili açıklamalar yaptı.Eibar ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Sosa, Gomez, Balotelli, Kolarov gibi isimler ile ilgili açıklamalar yaptı.

Eibar ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Sosa, Gomez, Balotelli, Kolarov gibi isimler ile ilgili açıklamalar yaptı.1Eibar ile oynanan hazırlık karşılaşmasının ardından konuşan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Sosa, Gomez, Balotelli, Kolarov gibi isimler ile ilgili açıklamalar yaptı.2Balotelli ve Kolarov açıklamasıBeşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Balotelli benim hiç gündemimde olmadı. Kolarov da geçmedi hiç. Benim bu konuda bildiğim bir şey yok. Balotelli bana gelirse kendisiyle ilgili olumlu görüşüm olmadı. Benim fikrim bu.” dedi.3Şenol Güneş, Mario Gömez için “Buraya gelseydi pişman olmazdı, dilerim gittiğine de pişman olmaz” dedi.4Sosa hakkında da yorum yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Sosa’nın en azından kampta olması lazımdı. Kararına saygı duyuyorum ama yanlış yaptı. Gelip antrenmanlara çıkmalıydı. Bunu kendisine de söyledim. Gider veya kalır bunu bilemem ama antrenmana çıkmalıydı.” dedi.Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2015-06-13 20:17:46Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

“Katkı yaptığı bu takımla Şampiyonlar Ligi’nde oynamasını beklerdim. Gitmek için sebepleri varsa oturur yönetimle konuşur ama başkanla konuştuğumda ‘Futbol hayatı biter ama asla bu şekilde gitmeyecek’ dedi. Devamını bilmiyorum.” diyerek açıklamalarına son verdi.