DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
O Ses Türkiye’de Acun Ilıcalı’nın yerine gelen isim…

O Ses Türkiye’de Acun Ilıcalı’nın yerine gelen isim…

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasını kim sunacak? Survivor 2017 çekimleri için Donimik’e giden Acun Ilıcalı’nın yerine kim gelecek?Survivor 2017 çekimleri için Donimik’te bulunan Acun Ilıcalı O ses Türkiye çekimlerine katılamayacağını açıkladı. 26 Ocak Oses Türkiye’de büyük sürpriz O Ses Türkiye 26 Ocak yeni bölümünde bir sürpriz yaşandı. Programın başlamasını bekleyen herkes Acun Ilıcalı’yı beklerken

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasını kim sunacak? Survivor 2017 çekimleri için Donimik’e giden Acun Ilıcalı’nın yerine kim gelecek?Survivor 2017 çekimleri için Donimik’te bulunan Acun Ilıcalı O ses Türkiye çekimlerine katılamayacağını açıkladı.

26 Ocak Oses Türkiye’de büyük sürpriz

O Ses Türkiye 26 Ocak yeni bölümünde bir sürpriz yaşandı. Programın başlamasını bekleyen herkes Acun Ilıcalı’yı beklerken sahneye Jess Molho’nun çıkmasıyla şok oldu.

Jess Molho kimdir?

Jess Molho (d. 4 Ekim 1976, İstanbul), İtalyan-Türk oyuncu ve sunucu.Işık Lisesi’nden sonra Marmara Üniversitesi İktisat Bölümü’nü bitirmiş, Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon bölümünde de Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. 1994 yılından beri TV sunuculuğu yapmaktadır. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın, Dadı, Çarli İş Başında, Yaprak Dökümü, Mahşer, Sardunya Sokak, Acayip Hikayeler,Kardeş Payı, Köstebekgiller adlı dizilerde rol almış, Oryantal Star’ın da sunuculuğunu üstlenmiştir. “Süpürrr” isimli sinema filminde başrolü paylaşmıştır.Star TV’de yayınlanan Ünlüler Sirki adlı yarışma programında da trapez üzerinde gösteri yapmak üzere yarışmacı olarak bulunmaktadır.Son olarak Fox TV’de Prenses Perfinya adlı dizide oynamıştır. Annesi İtalyandır ve kendisi ise çifte vatandaştır. Ünlüler sirkindeki başarısından dolayı da çok sevilen Jess Molho bu programla kariyerinin dönüm noktasını yaşamıştır. 989 bölüm “Yemek Bahane isimli sabah programını başarıyla sunmuş ve hemen ardından “Kabul Günü” isimli sabah programına başlamış hala sunmaktadır. Ayrıca Kanaltürk’te “Jess’le Hepsi 1 İnci” adlı “Adam Olacak Çocuklar” benzeri bir programı sunmaktadır. Ayrıca Türkmax kanalında İpek Durkal, Sena Keçeli, Turhan Alyakut ve Eyüp Kemal Sevinç ile Her Şey Tadında isimli uzun bir sabah – öğle kuşağı programı sunmaktadır. Bu program 2013 yılında 4.Antalya Televizyon Ödülleri komitesi tarafından “En İyi Gündüz Kuşağı Programı” ödülü almıştır. Şimdi ise TV8’de “O Ses Çocuklar” , “Aramızda Kalmasın” ve “Ninja Warrior”, Türkmaxgurme’de “Mutfaktakiler”i ve 24 TV’de “Ortaya Konuşalım”ı sunmaktadır.