DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sibel Can’lı O Ses Türkiye’den ilk görüntü

Sibel Can’lı O Ses Türkiye’den ilk görüntü

Tv8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan ‘O Ses Türkiye’ 4 Ekim’de başlıyor. Sürpriz bir şekilde jüri üyeliğinden ayrılan Ebru Gündeş’in yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, 7 Eylül’de Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, yeni sezonda juri koltuğuna Sibel Can’ın oturacağını duyurmuştu. Sevgili Sibel Can yeni sezonda O Ses Türkiye jürisine dahil oldu, başarılar

Tv8’in en çok izlenen yarışma programlarından biri olan ‘O Ses Türkiye’ 4 Ekim’de başlıyor. Sürpriz bir şekilde jüri üyeliğinden ayrılan Ebru Gündeş’in yerine kimin geleceği merak ediliyordu. Acun Ilıcalı, 7 Eylül’de Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, yeni sezonda juri koltuğuna Sibel Can’ın oturacağını duyurmuştu.

Instagram sayfasından Sibel Can’la çekilmiş bir fotoğrafı paylaşan Murat Boz, ‘Hoşgeldin Sibel’ yazdı. Boz’un paylaştığı fotoğraf kısa süre içinde 140 bin beğeniye ulaştı.murat-bozBöylece Sibel Can’ın ilk O Ses Türkiye görüntüsü ortaya çıkmış oldu. Reyting rekorları kıran yarışma 4 Ekim 2016 Salı akşamı Tv8 ekranlarında olacak. Yarışmanın juri koltuğunda Gökhan-Hakan Özoğuz, Hadise, Murat Boz ve Sibel Can oturacak.

Ebru Gündeş ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu

Ebru Gündeş, O Ses Türkiye’den ayrıldığını bu mesajla duyurmuştu. “3 yıldır büyük bir keyif, heyecan ve mutlulukla oturduğum O Ses Türkiye jüri koltuğumda bu sene bulunamayacağımı büyük bir üzüntü ile bildirmek isterim… Hayatta herkes başına ne gelirse gelsin sağlık sorunu olmadığı taktirde bir şekilde yaşantısına ve işine devam eder, etmek zorundadır bende gücümün yettiğince kendim, ailem ve ekibim adına buna çalışıyorum. O Ses Türkiye ise kocaman bir kadro benimle veya bensiz varlar ve hep de olacaklar inşallah… O yüzden içinde bulunduğum durumdan dolayı dostum Acun Ilıcalı’dan bu sene izin istedim kendisi de her zamanki desteğiyle beni anlayışla karşıladı. Acun ve Acun Medya -Tv 8 ailesi başta olmak üzere Hadise, Murat, Gökhan ve Hakan hepinize minnettarım, sizleri iyi ki tanıdım iyi ki hayatımdasınız ve çok seviliyorsunuz…”