DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Sıcak içeceklerle bağışıklığını güçlendirmenin kolay yolu

Sıcak içeceklerle bağışıklığını güçlendirmenin kolay yolu

Kış mevsiminin aşrı soğuklarından kaynaklanan hastalıklardan nasıl kurtuluruz. Sıcak içeceklerle bağışıklığını güçlendirmenin kolay yolu. Evde hazırlayabileceğiniz kolay ve oldukça faydalı sıcak içecekler ile birlikte bağışıklığınızı güçlendirerek hastalıklardan kurtulmanız mümkün. Sıcak içeceklerle bağışıklığını güçlendirmenin kolay yolu KuşburnuC vitamini kaynağı 1 fincan kuşburnu çayı ile birlikte hastalıkalrdan korunabilirsiniz.IhlamurIhlamur tüketerek hastalık kalkanı oluşturmanız mümkün.Yeşil çayGünde 2 fincan tüketmeniz

Kış mevsiminin aşrı soğuklarından kaynaklanan hastalıklardan nasıl kurtuluruz. Sıcak içeceklerle bağışıklığını güçlendirmenin kolay yolu. Evde hazırlayabileceğiniz kolay ve oldukça faydalı sıcak içecekler ile birlikte bağışıklığınızı güçlendirerek hastalıklardan kurtulmanız mümkün.

Sıcak içeceklerle bağışıklığını güçlendirmenin kolay yolu

KuşburnuC vitamini kaynağı 1 fincan kuşburnu çayı ile birlikte hastalıkalrdan korunabilirsiniz.IhlamurIhlamur tüketerek hastalık kalkanı oluşturmanız mümkün.Yeşil çayGünde 2 fincan tüketmeniz yararlı olacaktır.Erik çayıSindirim sorunlarına karşı faydalı olan erik çayı kış aylarınında vazgeçilmezi.Beslenme ve Diyet Uzmanı Gizem Köse, “Çorba hem sıvı içeriğinin yüksek olması hem de kalori içeriğinin az olması sebebiyle öğünlerden önce midemizi dolduran bir kurtarıcı. Sebzelerden oluşan çorbalarda bolca baharat kullanarak metabolizma hızlandırıcı etkisinden de yararlanabilirsiniz. Kurubaklagili yemek olarak tüketmeyi sevmeyenler için mercimek ve ezogelin çorbası, sebzeyi sevmeyenlere de enginar, kabak ve karnabahar çorbası iyi bir alternatif. Bu sebzelerin tam zamanı! Bence boşa harcamayın ve akşam yemeklerinden önce 1 litre suya 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile pişirilmiş çorbanızı mutlaka tüketin” tavsiyesinde bulundu.