DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Şok itiraf! “Annem Babamı, Babam da Annemi…”

Şok itiraf! “Annem Babamı, Babam da Annemi…”

Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Hayatta Herşey Var’ programına telefonla bağlanan 18 yaşındaki genç kız ailesi hakkında herkesi şok eden açıklamalarda bulundu.

Beyaz Tv’de yayınlanan “Hayatta Herşey Var” programına telefon bağlantısıyla katılan, ismini vermek istemeyen genç kızın ailesi hakkında yaptığı açıklamalar soğuk duş etkisi yarattı.Programın evlilik terapisti Selin Karacehennem’den fikir almak için programa bağlanan genç kız, “Annem babamı, babam da annemi aldatıyor” itirafında bulundu.İtiraf üzerine Karacehennem, 18 yaşında olduğu öğrenilen genç kıza neler yapması gerektiğini söyledi.

İşte o anlar;

EŞİM BENİ ARKADAŞIMIN ANNESİYLE ALDATTI

Daha önce programa telefonla katılan ve katılan ismini vermek istemeyen izleyici iğrenç bir itirafa imza atmıştı.Eşinin kendisini arkadaşının annesiyle aldattığını söyleyen izleyici; “Eşim beni arkadaşımın annesi ile aldattı. Arkadaşımın annesi eşimden 9-10 yaş büyük olmasına rağmen uzun süre birlikte oldular. 8 sene bu durumu bile bile yaşadım. Çocuklarım küçük olduğu için katlandım ama çocuklarım büyüdükten sonra boşandım.” dedi. Stüdyadaki ve ekran başındaki izleyicileri şok etti.