DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Star TV’nin ‘Şahane Damat’ dizisi final yapıyor

Star TV’nin ‘Şahane Damat’ dizisi final yapıyor

Star TV ekranlarında yayınlanan yaz dizisi ‘Şahane Damat’ hayranlarına kötü haber. Dizi 8. bölümüyle ekran macerasını sonlandırıyor.

Başollerini Ali Ersan Duru, Burcu Özberk’in paylaştığı Star TV’nin yaz dizisi ‘Şahane Damat’ın ekran macerası kısa sürdü. Salı günleri yayınlanan dizi 8. bölümüyle final yapacak.

Şahane Damat neden bitiyor?

Dizinin neden final yaptığına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Şahane Damat son bölümüyle reyting sıralamasında TOTAL’de 6. sırada AB’de 7. sırada yer almıştı.

Dizinin reytingleri

7. Bölüm TOTAL 6 – AB 76. Bölüm TOTAL 8 – AB 125. Bölüm TOTAL 3 – AB 64. Bölüm TOTAL 5 – AB 83. Bölüm TOTAL 6 – AB 32. Bölüm TOTAL 14 – AB 201. Bölüm TOTAL 12 – AB 19

Final bölümünde neler olacak?

Melike seçim yapmak zorundadır; ya Mehmet’i yani kendi mutluluğunu seçecektir ya da İlknur’a boyun eğip Mehmet’ten ayrılarak Mehmet’in hayallerini ve hastaneyi kurtaracaktır. Sırat köprüsündeki Melike’nin tercihi hangisi olacaktır? Acaba İlknur verdiği savaşı kazanacak mıdır?Peki, ya Mehmet? Tam da Melike’ye aşkını ilan etmiş ve hayatında ilk kez zincirlerinden kurtulmuşken, onun tüm bu yaşananlar karşısındaki davranışları nasıl olacaktır?Öte yanda ise Tahsin ve Cennet ikilisinin durumu iyice karışmış durumdadır. Cennet engel tanımaz bir tavırla koşar adım Tahsin’e doğru ilerlerken, Tahsin neden ondan kaçmaktadır? Nereye kadar Cennet’e karşı koyacaktır?