DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Survivor’da bir ilk gerçekleşecek!

Survivor’da bir ilk gerçekleşecek!

Acun Ilıcalı’nın reyting rekorları kıran yarışması Survivor’da bir ilk gerçekleşecek. Acun Ilıcalı izleyicilere ve yarışmacılara müjdeyi verdi.TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor her sene olduğu gibi bu senede bütün ilgiyi üzerine çekti. Acun Ilıcalı, Survivor yaşamına bir ilk daha getirdi. Yarışmacılar artık ada konseylerinde yarışmacıların değil yemek isimlerinin adı yazılacak. Bu yazılan yemek isimlerini

Acun Ilıcalı’nın reyting rekorları kıran yarışması Survivor’da bir ilk gerçekleşecek. Acun Ilıcalı izleyicilere ve yarışmacılara müjdeyi verdi.TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor her sene olduğu gibi bu senede bütün ilgiyi üzerine çekti. Acun Ilıcalı, Survivor yaşamına bir ilk daha getirdi. Yarışmacılar artık ada konseylerinde yarışmacıların değil yemek isimlerinin adı yazılacak. Bu yazılan yemek isimlerini de seyirciler oylayacak. Konsey bu şekilde yapılacak. Bu yeni kuralın ilerleyen günlerde yapılacağını duyurdu.

Survivor’da bir ilk gerçekleşecek!

Survivor'da bir ilk gerçekleşecek!3 yıldır zirvede olan Acun Ilıcalı, yapılacak olan bu format değişikliğine hiç tereddüt etmeden adım attı. İlk kez yapılacak olan bu yenilikte yarışmacılar kendi konseyini düzenleyecek. Aylarca açlıkla mücadele eden yarışmacılar konseyde kendi seçtikleri yemekleri seyircilere oylatacak. Ve ardından seçilen yemek ödül olacak. Acun Ilıcalı “Öğrendiğim bazı şeyler var, bu sene sürprizler senesi olacak” derken, yarışmacılarda bu yenilikten duyduğu mutluluğu kameralara yansıttı. Bunların yanı sıra Ilıcalı, bu sene pozitif yönde gelişmelerin olacağı müjdesini verdi.